Κανένα θέμα Καρέλη

17:11 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

Κανένα θέμα πώλησης, ειδικά σε ευτελής τιμή, του Νίκου Καρέλη δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Από το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καμία σχέση με τον Ιταλό μάνατζερ που έκανε δηλώσεις χθες (09/04) αλλά ούτε και με το γραφείο μάνατζερ με το οποίο συνεργάζεται στην Ελλάδα ο εν λόγω ατζέντης.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό ήταν κι ενοχλημένοι με το ύφος των δηλώσεων, καθώς ο σύλλογος

παρουσιάστηκε σαν να έχει... ανάγκη την πώληση των παικτών για να επιβιώσει, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει, από την υπόθεση του Μπεργκ ακόμα όταν είχε ξεσπάσει μια ανάλογη παραφιλολογία για πώληση του παίκτη «κοψοχρονιά», πως δεν έχουν... βγει στη γύρα για χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε σαφώς καλύτερη οικονομική κατάσταση από πέρσι, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν καίγεται για μετρητά όπως κάποιοι φαντάζονται. Επιπλέον, ακόμη και πέρσι, την περίοδο δηλαδή του σαφώς μεγαλύτερου προβλήματος οι κινήσεις που έγιναν σε καμία περίπτωση δεν έδειχναν «ξεπούλημα», αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Μαυρίας πουλήθηκε τρία εκατομμύρια ευρώ, ο Φιγκερόα ένα και άλλο ένα ο Καρνέζης, μαζί με τα χρωστούμενα της ΠΑΕ προς τον παίκτη. Τα συγκεκριμένα παραδείγματα δείχνουν ξεκάθαρα τη λογική με την οποία κινείται ο Παναθηναϊκός, καθώς μιλάμε για περιπτώσεις στις οποίες οι «πράσινοι» όρισαν την τιμή της παραχώρησης των παικτών και δεν μπήκαν στη διαδικασία του «ξεπουλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα