Κανένα σχόλιο από Μαρκόπουλο για ΟΣΦΠ

21:04 21/10/2014 - Πηγή: AEK365

Κανένα σχόλιο για τα όσα προηγήθηκαν, με την πρόθεση του Ολυμπιακού να του δώσει τα «κλειδιά» του πάγκου του, δεν θέλησε να κάνει ο Σούλης Μαρκόπουλος. «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και είμαι εδώ με την ομάδα μου», αρκέστηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το ζήτημα που δημιουργήθηκε με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Είπε ακόμα...

Για τους παίκτες του: «Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, δύο ημέρες που βλέπουμε βίντεο το έχουμε διαπιστώσει αυτό. Περιμένουμε να γίνουν πράξη στο ματς όσα έχουμε πει».

Για τη Ζιελόνα Γκόρα: «Είναι σκληρός και απρόβλεπτος ο όμιλός μας. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι δυνατή ομάδα, λίγο έλειψε να προκριθεί στους ομίλους της Ευρωλίγκας αντί της Ούνιξ Καζάν, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί της. Πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο ρυθμό της. Εκφράζεται με διάφορους τρόπους στο παιχνίδι της, διαθέτει δυνατά κορμιά, καλούς χειριστές της μπάλας και καλούς σουτέρ. Το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό της πρεμιέρας στην Τουρκία. Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για πρόκριση, θέλουμε μόνο τη νίκη».

Για την κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό: «Είναι νωρίς ακόμα. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Όλα τα παιχνίδια μας είναι πρόκληση».

Keywords
Τυχαία Θέματα