«Κανείς δεν τον ανάγκασε να πάρει την απόφαση»

15:53 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Κατάνια Αντονίνο Πουλβιρέντι υποστήριξε πως ο βοηθός διαιτητή ακύρωσε το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Σικελίας επί της Γιουβέντους κάτω από την πίεση που δέχτηκε από τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας με τον Άντζελο Αλέσιο να σπεύδει να διαψεύδει κάτι τέτοιο.

Σε δηλώσεις του ο συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Κάποιοι παίκτες έτρεξαν προς το βοηθό, αλλά νομίζω πως την απόφαση την πήρε μόνος του. Κανένας από εμάς δεν τον ανάγκασε να πάρει μια απόφαση, που στο τέλος ήταν λανθασμένη. Πρέπει να τελειώνουμε με

αυτό όμως. Η συνολική εικόνα του ματς ήταν υπέρ της ομάδας μου. Αξίζαμε τη νίκη, αφού είχαμε 11 τελικές έναντι 1, ενώ οι αντίπαλοί μας δεν έκαναν κάτι άλλο από το να αμύνονται. Ο τερματοφύλακάς τους ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Κάτι λένε όλα αυτά".
Για την απόφαση του βοηθού να ακυρώσει το γκολ της Κατάνια, ο Αλέσιο δήλωσε: "Από τον πάγκο δεν είδαμε τίποτε άλλο εκτός από το σηκωμένο σημαιάκι του βοηθού. Αυτά που έγιναν μετά δεν τα γνωρίζω. Πιθανώς το γκολ να μην έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά πρέπει να δεχόμαστε τα λάθη των διαιτητών όπως δεχόμαστε τα λάθη των παικτών".

Keywords
Τυχαία Θέματα