«Κανείς δεν ελέγχει τον Κόμπι»

13:48 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και 17-18 χρόνια κανένας προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς δεν κατάφερε να ελέγξει τον Κόμπι Μπράιαντ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα όπως υποστηρίζει ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο Μιτς Κάπτσακ τόνισε: "Πρέπει να τον διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς. Και αυτό είναι δύσκολο, δεν άλλαξε εδώ και 17-18 χρόνια και δεν θα αλλάξει τώρα. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Μάικ Ντ'Αντόνι. Να βρει έναν τρόπο να τον χειριστεί καλύτερα. Κανένας προπονητής δεν μπόρεσε να ελέγξει τον Κόμπι από το 1996 και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει".

Ο Κόμπι Μπράιαντ αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό, ρήξη αχίλλειου τένοντα, με τον τζένεραλ μάνατζερ των Λος Άντζελες Λέικερς να δηλώνει: "Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει και θα παίξει. Δεν θα τον βλέπουμε και θα λέμε πως προέρχεται από τραυματισμό. Μπορεί όμως να χρειαστεί να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά ή να βάλει περισσότερο τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι. Ξέρω όμως πως αν φτάσουμε στο τελευταίο σουτ θα το πάρει αυτός, ακόμη και αν κουτσαίνει ή σέρνει το πόδι του".
Τέλος, ο Μιτς Κάπτσακ σημείωσε πως "ο Κόμπι έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποσυρθεί σαν παίκτης των Λέικερς και εμείς σαν ομάδα έχουμε την ίδια αίσθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα