Κάνει σχέδια με φόντο το...Τάμπερε

16:59 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το 2012 αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στον ελληνικό αθλητισμό. Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Μαρία Μπελιμπασάκη (Σητειακός) με τις εμφανίσεις της στα 100 μ. και 200 μ, έδωσε και πάλι...πνοή στα σπριντ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για...ακόμη καλύτερες κούρσες στο

μέλλον. Η αγωνιστική θερινή σεζόν πλησιάζει και η αθλήτρια από την Κρήτη καλείται να τα ...βάλει και πάλι με τα χρονόμετρα. Βασικός στόχος είναι να βρεθεί στα περσινά επίπεδα. Αλλωστε γνωρίζει καλά πως το να τρέξει δύο διαδοχικές σεζόν σε υψηλά επίπεδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. "Εννοείται πως επιδίωξη μας είναι να βρεθεί στα περσινά κι αν είναι δυνατόν και σε ακόμη καλύτερα επίπεδα. Ομως αυτό δεν είναι εύκολο", είπε ο προπονητής της Μιχάλης Γονιωτάκης και συμπλήρωσε: "Οι στόχοι μας φέτος αφορούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Αρχικά θέλουμε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και εκεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Αυτή την εποχή είναι σε βαρύ πρόγραμμα προπόνησης. Σε γενικές γραμμές η προετοιμασία έχει εξελιχθεί όπως την είχαμε προγραμματίσει".
Η Μπελιμπασάκη θα πάρει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, προκειμένου να στηρίξει το σύλλογο της και έπειτα στο Πανελλήνιο Νέων στις Σέρρες (15-16/6). "Αν όλα πάνε καλά θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και έπειτα στο Ευρωπαϊκό Νέων", είπε ο προπονητής της.
Η Μπελιμπασάκη το 2012 τερμάτισε τα 200 μ. σε 23.28 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Νέων, ενώ στα 100 μ. πέτυχε 11.34. Τα όρια συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο θα γίνει στο Τάμπερε (11-14/7) είναι 11.65 στα 100 μ. 23.80 στα 200 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα