«Καμία συμφωνία με Γιουνάιτεντ»

17:15 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Πλησιάζοντας τις 100 εμφανίσεις με τη φανέλα της Στόουκ, ο Μπέγκοβιτς έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Πρέμιερ με τους μνηστήρες που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους να είναι πολλοί.
Ανάμεσά τους και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι.
«Διαβάζω στις εφημερίδες ότι αρνήθηκα πρόταση της Σίτι και είπα ναι σε αντίστοιχη της Γιουνάιτεντ. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αποφασίσει ακόμη τίποτα» είπε αρχικά ο Μπέγκοβιτς για να συνεχίσει:«Το σίγουρο είναι πως δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν. Δεν

υπέγραψα ούτε συμβόλαιο, ούτε προσύμφωνο. Αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος πως από τη στιγμή που η Στόουκ έκλεισε τον Μπάτλαντ, θα πουληθώ το καλοκαίρι».
Τέλος, ο 25χρονος γκολκίπερ δήλωσε: «Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου. Δεν μπορώ να πάω σε μια ομάδα μικρότερης δυναμικότητας και επίσης ξέρω πως κάποια πολύ μεγάλα κλαμπ ενδιαφέρονται για μένα. Άλλωστε είναι τα μόνα που μπορούν να καλύψουν το κόστος της μεταγραφής μου. Είμαι χαρούμενος που πέρασε ο Ιανουάριος και τελείωσε η μεταγραφολογία, αφού πλέον μπορούμε να συνεχίσουμε απερίσπαστοι τη δουλειά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα