Καμιά δεν «Χ»άρηκε

21:34 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μυτιλήνης "Ταρλάς"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Η μία (Καλλονή) ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει

μία και καλή από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η άλλη (Ξάνθη) ήθελε να μπει στο κυνήγι των πλέι-οφ.

Το τελικό όμως 2-2 στο μεταξύ τους αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική δεν άφησε κάποια ομάδα ευχαριστημένη.

Η Καλλονή έφτανε κοντά στο γκολ με τον Χουάνμα να σπαταλά τεράστια ευκαιρία στο 24', η Ξάνθη πέτυχε το γκολ. Στο 32ο λεπτό οι Ακρίτες προηγήθηκαν με τον Σολτάνι. Ο Βασιλακάκης έγινε κάτοχος της μπάλας, γύρισε για τον Σολτάνι, που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χογκ.

Η Ξάνθη έφτασε κοντά και στο 2-0 στο 38ο λεπτό με τον Βασιλακάκη να εκτελεί αλλά τον Χογκ να του λέει «όχι».
Ο Χουάνμα συνέχισε να χάνει τις πιο κλασικές ευκαιρίες για τους νησιώτες. Στο 45' πλάσαρε από πλεονεκτική θέση τον Κυριακίδη αλλά αστόχισε.

Τρίτη χαμένη ευκαιρία για τον Χουάνμα στο 55' με τον Κυριακίδη να του λέει ξανά «όχι» στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Τελικά ο Ισπανός βρήκε στόχο στο 68'.

Ο Μίνγκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πετρόπουλος έστρωσε για τον Χουάνμα, που αυτή την φορά κατάφερε να «νικήσει» τον Κυριακίδη.

Ο Χουάνμα ήταν να μην βάλει το πρώτο γκολ. Στο 72' γύρισε το ματς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα όταν σε μία φάση-καρμπόν με το 1-1 έκανε και το 2-1.

Η Ξάνθη όμως δεν τα παράτησε και παρά το αρχικό σοκ ισοφάρισε στο 78' με τον Λουσέρο.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ και έφτασαν κοντά στο γκολ οι μεν σε φάση στο 88' με λάθος του Κυριακίδη και οι δε σε σουτ του Σολάρι στο 90'.

Τελευταία φάση του αγώνα, ένα σουτ του Τσαμπούρη στις καθυστερήσεις που έφυγε άουτ.

Το 2-2 έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό σε ένα ματς που έγινε... ροντέο από το 68ο λεπτό και μετά.

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Κεϊτά, Μίνγκας(82΄Χωριανόπουλος), Άλβες, Πιπίνης(59' Λεοζίνιο), Τσαμπούρης, Γιορέντε, Μανούσος, Ντελγκάδο(46' Πετρόπουλος)

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος, Παπάζογλου, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός(59' Ομπόντο), Φλίσκας(79' Φερναντές), Λισγάρας, Μπέλιτς(62' Καπετάνος)

Keywords
Τυχαία Θέματα