«Καλύτεροι από τη Φενέρ»

19:24 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει στην Κωνσταντινούπολη είναι να το αποδείξει, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν μπορούμε να βάλουμε την ομάδα μας σε υπολογισμούς. Για αυτό και θέλουμε δύο νίκες στα ματς που απομένουν. Είμαστε συν το Γιώργο Πρίντεζη που δεν είχε παίξει στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με τη Σιένα. Είμαστε καλύτερη ομάδα και αν το δείξουμε μέσα στο παρκέ θα κερδίσουμε». Είπε ακόμα, κατά την αναχώρηση της

ομάδας για τη γείτονα χώρα...

Για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τον τρόπο αντιμετώπισής της: «Είναι ομάδα με ταλέντο και ποιοτικό ρόστερ. Εμείς πρέπει να είμαστε επίμονοι και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα. Μπορεί να μην έχουν το κίνητρο, καθώς έχουν αποκλειστεί, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά και να κερδίσουμε».

Για τους τραυματισμούς, που έχουν πλήξει φέτος τον Ολυμπιακό: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Με το νέο Top 16 συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες τραυματισμοί λόγω των πολλών ταξιδιών και των διαδοχικών αγώνων. Αλλά με τους παρόντες παίζουμε. Αν ήταν έτσι, μετά τον τραυματισμό του Μάντζαρη θα έπρεπε να τα είχαμε παρατήσει».

Για την κατάσταση του αντιπάλου, που επίσης έχει απώλειες: «Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι πρώτη στην Τουρκία, έχει αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μπορεί να παίξει ο Μπογκντάνοβιτς ή να μην παίξει ο Άντερσεν. Εμείς πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το Μακ Κάλεμπ καθώς από αυτόν αρχίζουν όλα. Είναι ομάδα που έχει δυνατότητες, αλλά και αδυναμίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα