«Καλό θα ήταν να πάμε στο Πεκίνο»

21:45 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών απέναντι στην Ουγγαρία με 12-9 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λίγκ, στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μίλησε η πρώτη σκόρερ της ελληνικής ομάδας στο παιχνίδι(4 γκολ), Χριστίνα Τσουκαλά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση από εμάς. Δείξαμε κουρασμένες στο τέλος αλλά ευτυχώς φτάσαμε στη νίκη. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αν και η Ουγγαρία

είχε έρθει εδώ με αρκετές αλλαγές. Επίσης, ήταν μια καλή ευκαιρία να παίξουμε όλες μαζί, γιατί είμαστε πολύ ανανεωμένη και νεανική ομάδα. Μπήκαν πολλές νέες παίκτριες στην Εθνική, που θα βελτιώνονται συνεχώς παιχνίδι με παιχνίδι.

Τώρα ακολουθεί το δύσκολο ματς στη Βαρκελώνη με την Ισπανία. Στόχος δε θα έλεγα πως είναι η νίκη απαραίτητα, αν και καλό θα ήταν θα συμμετέχουμε στα τελικά του Γουόρλντ Λίγκ στο Πεκίνο. Πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο σαββατιάτικο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ δυνατή αντίπαλο. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εκεί, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα