Καλμαζίδης: Έχουν αδειάσει οι μπαταρίες μας...

23:46 5/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα από την Ισπανία κι ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε ήταν ότι το χειρότερο για τον Γιάννη Καλμαζίδη.

«Το βόλεϊ είναι δύσκολο ως άθλημα, αλλά πολλές φορές οι εξηγήσεις είναι πολύ απλές. Πιο πολύ παλεύουμε με τον εαυτό μας παρά με τον αντίπαλο», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Κολλήσαμε σε συγκεκριμένες περιστροφές κι εμείς δεν είχαμε τις λύσεις για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες., Παρόλο που ο αντίπαλος έκανε εύκολο σερβίς εμείς είχαμε κακή υποδοχή. Κι έχει αποδειχθεί ότι για να έχουμε υψηλά ποσοστά στην επίθεση πρέπει να έχουμε καλή υποδοχή. Φάνηκε

και σήμερα ότι δεν μπορούμε να ‘εκτελέσουμε'».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τη σημερινή ήττα πισωγύρισμα για την ομάδα του ο κ. Καλμαζίδης τόνισε: «Εγώ βλέπω ότι τα κορίτσια έχουν αδειάσει από ενέργεια. Σίγουρα δεν ήμαστε μόνο εμείς κουρασμένοι, αλλά εγώ βλέπω τη δική μου ομάδα και είναι ξεκάθαρο ότι οι μπαταρίες μας έχουν αδειάσει».

Στην κούραση στάθηκε και η αρχηγός της Εθνικής ομάδας Ελένη Κιόση.
«Νομίζω ότι υπάρχει αρκετή κούραση, αφήνουμε τους εαυτούς μας να μας επηρεάσουν κάποια λάθη που κάνουμε. Σε μερικές περιπτώσεις γυρίζαμε τα παιχνίδια, σήμερα αν και είχαμε το προβάδισμα, κάναμε λάθη και αφήσαμε το παιχνίδι να εξελιχθεί όπως ήθελε η Ισπανία και κέρδισε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ισπανίας Πασκουάλ Σαουρίν αρχικά έκανε λόγο για «ένα τυπικό γυναικείο παιχνίδι βόλεϊ, με πολλά λάθη, πολλά σκαμπανεβάσματα» και συμπλήρωσε: «Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά ευτυχώς για εμάς η Ελλάδα στο β' σετ έκανε πολλά λάθη. Στο τρίτο σετ ειλικρινά δεν ξέρω γιατί και κυρίως πως κερδίσαμε. Η Ελλάδα χαλάρωσε υπερβολικά κι εμείς απλά χωρίς να κάνουμε λάθη πήραμε το σετ και εκεί κρίθηκε ουσιαστικά το ματς»

Keywords
Τυχαία Θέματα