Κάλεσμα Τροχανά στον κόσμο και στους 5 εφοπλιστές

17:32 11/8/2012 - Πηγή: AEK365

Με νέα μακροσκελή ανακοίνωση του ο Μιχάλης Τροχανάς αναφέρει το νέο πλάνο διάσωσης της ΑΕΚ και αποπληρωμής των 35 εκατ. ευρώ που χρωστά η ΠΑΕ. Και αυτό αναφέρει ότι: 200.000 οικογένειες ΑΕΚτζήδων να πληρώσουν από 2,18 ευρώ για 80 μήνες, ενώ κάνει κάλεσμα και στους Νοτιά, Παππά, Χατζηιωάννου, Γκούμα και Μελισσανίδη.

Η επιστολή:

Α Ε Κ
«Το Επίκαιρο Στοίχημα Των Ενωσιτών»
---./.---

Ένας καλός τεχνίτης είναι τόσο καλύτερος
όσο καλύτερα

είναι τα εργαλεία του

ΑΠΟ: Τον Μιχάλη Τροχανά που εκπόνησε τη Mελέτη «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», υπήρξε ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΠΑΕ στα 33 χρόνια παρουσίας της στην ΑΕΚ (78,4%) μοναδικό Ενωσίτη που διάθεσε για την ΠΑΕ 35 εκ. ευρώ σε σημερινή αξία χρήματος.
ΠΡΟΣ: Τους 5 επώνυμους εφοπλιστές της ΑΕΚ, οι οποίοι ενεπλάκησαν άμεσα ή έμμεσα στην ΠΑΕ για 3 + 8 χρόνια.
ΚΟΙΝ: α) Στο 17% των Ενωσίτικων Οικογενειών στην Ελλάδα και την αλλοδαπή που έχουν δυνατότητα διάθεσης ενός μικρού ποσού χρημάτων στην ΑΕΚ, για μια μόνο φορά σε ολόκληρη την ζωή τους και απολύτως ανώδυνα για τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς τους. Αναγκαίο είναι να έχουν ή να επιθυμούν να αποκτήσουν ΟΡΑΜΑ για την ΑΕΚ.
β) Σε 10.000 επιλεγμένους Ενωσίτες από τους οποίους η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας στερεί τη δυνατότητα οικονομικής συνδρομής στην Oμάδα μας αλλά είναι πανέτοιμοι να αναλάβουν δράση ως εθελοντές contact executives (στελέχη επικοινωνίας) και με την εθελοντική εργασία τους, μερικών ωρών μηνιαίως, να αναλάβουν στη διάρκεια τριών μηνών πρακτικά, έντιμα και με πάθος την πλήρη ανασυγκρότηση ολόκληρης της ΑΕΚ.
γ) Προς100 Ενωσίτικες προσωπικότητες, άνδρες και γυναίκες, ιδρυτικά στελέχη του «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», ισότιμα προς τους 21 ιδρυτές του.
δ) Προς 20 Ενωσίτες και Ενωσίτισσες, 21 μαζί με εμένα, που μαζί με τα 100 Ιδρυτικά στελέχη και τους 10.000 contact executives θα συγκροτήσουμε την Ιδρυτική όμαδα του «ΘΕΜΕΛΙΟ 21», για να πραγματοποιήσουμε μια θεσμική επανάσταση στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, στις 2 εταιρείες της (ΠΑΕ-ΚΑΕ) και να οδηγήσουμε τελικά την ΑΕΚ στους δρόμους του μεγάλου πεπρωμένου της.
ΚΟΙΝ: (υπό τύπον αναφοράς): Στις 600.000 Ενωσίτικες Οικογένειες στην Ελλάδα και την αλλοδαπή ως ένδειξη του απόλυτου σεβασμού, της ευγνωμοσύνης μου και της αγάπης που μου έχουν εμπνεύσει.

Αξιότιμοι Ενωσίτες, Κύριοι Γκίκα Γκούμα, Δημήτρη Μελισσανίδη, Νίκο Νοτιά, Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου
1.- Επί τρία έτη (σεζόν) ο εξ υμών κ. Μελισσανίδης (1993-1995-1999) και επί οκτώ έτη (σεζόν) οι άλλοι τέσσερις, διοικήσατε ή διαφαντέψατε την ΠΑΕ-ΑΕΚ με τα ακόλουθα αγωνιστικά αποτελέσματα: Το πρωτάθλημα 1992-1993 που κατέκτησε ο Μελισσανίδης παραλαμβάνοντας την Ομάδα πρωταθλήτρια από τους διακεκριμένους Ενωσίτες Παράγοντες Κώστα Γεναράκη και Νίκο Στράτο. Την 5η θέση 1994-1995 όταν ο Πρόεδρος Μελισσανίδης είχε επίσης παραλάβει πρωταθλήτρια την Ομάδα από τον Πρόεδρο Γιάννη Καρρά. Την β΄ θέση στο πρωτάθλημα 1999 όταν ο Μελισσανίδης είχε αναλά
Keywords
Τυχαία Θέματα