Κάλεσμα για Λούκα

08:53 28/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Λούκα είναι ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει στο ταξίδι του στη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον περασμένο Νοέμβριο και παραμένει σταθερά και σε περίοπτη μάλιστα θέση στο «κάδρο», σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει Σούπερ Λιγκ. Ο 24χρονος εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως περιφερειακός επιθετικός, είχε εντυπωσιάσει τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, ενώ την ίδια άποψη για τον Βραζιλιάνο έχουν και οι Τραϊανός Δέλλας, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Και η περίπτωση του ενδέχεται να προχωρήσει και μέσα στο επόμενο διάστημα,

αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» η πλευρά του Λούκα έστειλε νέο... μήνυμα στην ΑΕΚ, για να γίνει ένας νέος κύκλος συζητήσεων, στη Βραζιλία! Και στην «Ένωση» σκέφτονται πολύ σοβαρά να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και να γίνουν πιο διεξοδικές επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου, αφού είναι ένας παίκτης που τους ενδιαφέρει πολύ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμενόταν μάλιστα να βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στη «χώρα του καφέ», τώρα, αλλά η... αναμονή που υπάρχει για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και το πρόγραμμα της ομάδας τον έκαναν να μεταθέσει αυτό το ταξίδι, για μία από τις εβδομάδες που έρχονται. Και το πιθανότερο είναι πως στις επόμενες 15-20 μέρες ο «Μίλο» θα ταξιδέψει και πάλι στη Βραζιλία, με την περίπτωση του Λούκα να είναι ο βασικός λόγος που θα τον φέρει και πάλι εκεί. Όχι όμως και ο μοναδικός, αφού υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του «Δικεφάλου» από την Βραζιλία, οι οποίοι απασχολούν.

Ο 24χρονος εξτρέμ το τελευταίο διάστημα πάντως περνά μια μικρή ταλαιπωρία, που θα τον αφήσει και εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Και αυτό διότι υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας, με το τεχνικό επιτελείο της Κρισιούμα να αναζητά εναγωνίως τον τρόπο που θα καλύψει το κενό του, αφού ο Λούκα είναι το μεγάλο αστέρι του συλλόγου.

Πηγή: Ώρα των Σπορ

Keywords
Τυχαία Θέματα