Κακλαμάνης: Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση

14:44 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Καρίτζη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, επιβεβαίωσε πως δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Ακολουθεί ο διάλογος των δυο βουλευτών στον ΑΝΤ1

Κακλαμάνης: Επειδή είπατε τα περιβαλλοντολογικά, σταματήσατε

τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό με το δίλημμα να μη χαθούν οι κορμοράνοι και δεύτερον ότι δεν έπρεπε να γίνει το εμπορικό...
Καρίτζης: Δεν ήταν αυτό το δίλημμα...
Κακλαμάνης: Αυτό είπατε. Έχω διαβάσει τις προσφυγές.
Καρίτζης: Όπως δεν ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο βάλτος στο Σχοινιά, όπου αποδείχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δίκιο και ανέλαβε το πολιτικό κόστος το κόμμα μας.
Κακλαμάνης: Αφήστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να τελειώσω. Το δεύτερο ήταν για να μην γίνει το εμπορικό κέντρο στο οποίο θα δούλευαν 1.200 άνθρωποι.
Καρίτζης: Το οποίο είναι κλειστό τώρα...
Κακλαμάνης: Αποτέλεσμα; Με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες βγήκαν, το μόνο πράγμα που θα γίνει τελικά στο Βοτανικό είναι το εμπορικό κέντρο. Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση και το μόνο πράγμα που θα γίνει είναι το εμπορικό κέντρο.
Καρίτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για αυτό;
Κακλαμάνης: Βεβαίως. Εσείς κάνατε τις προσφυγές. Δεν φταίει ο κύριος Ρογκάκος.
Καρίτζης: Φοβερό επιχείρημα. Επειδή κάποιος κάνει μία προσφυγή, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, γιατί έχουμε Δημοκρατία. Μπορεί να κάναμε λάθος, όμως είχαμε δικαίωμα. Είχαμε δικαίωμα;
Κακλαμάνης: Μιλάω για επένδυση και ανάπτυξη.
Καρίτζης: Είχαμε το δικαίωμα;

Keywords
Τυχαία Θέματα