«Κακή η απουσία της Ρέιντζερς»

20:02 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρέιντζερς αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Σκωτίας, κάτι το οποίο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της Σέλτικ προς τη Γιουβέντους, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της δεύτερης, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.
«Είναι πολύ ιδιόρρυθμη αυτή η χρονιά» είπε αρχικά ο «Τζίτζι» για το «Old Firm» και συνέχισε: «Το γεγονός πως δεν υπάρχει μεγάλη ένταση με τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες. Εμείς έχουμε συνεχώς ντέρμπι. Αν δεν έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ανά 2-3 βδομάδες, είναι δύσκολο να φτάσουμε σε υψηλό σημείο έντασης γρήγορα».

Εν συνεχεία, έκανε αναφορά στη μία χρονιά που του συνέβη κάτι παρόμοιο, όταν ο νυν προπονητής του, Αντόνιο Κόντε, ήταν ακόμη συμπαίκτης του. «Συνέβη όταν έπαιζα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κόντε, στην αρχή της καριέρας μου. Ίσως, έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα λίγες εβδομάδες νωρίτερα να μας αποσυντόνισε και να μην παίξαμε καλά κόντρα στη Μίλαν στον τελικό και χάσαμε. Μπορεί οι παίκτες της Σέλτικ να απολαμβάνουν να είναι πιο χαλαροί πριν από τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι καλό για μένα. Ποιος ξέρει γι' αυτούς».
Τέλος, αναφέρθηκε στο κλίμα που δημιουργούν οι οπαδοί στη Σκωτία, αφού έχει εμπειρίες από παιχνίδια της Γιουβέντους με τη Ρέιντζερς. «Έχω παίξει στη Γλασκώβη δύο ή τρεις φορές. Αλλά απ' όσο ξέρω ποτέ κανένας φίλαθλος δεν σκόραρε. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο κόσμος θα βοηθήσει τη Σέλτικ, αλλά μόνο μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα