Κακά: Πάντα είμαστε υπό πίεση στην Μίλαν

12:08 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν μετρά επτά συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη γεγονός που έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών και πίεση στους παίκτες κάτι που αναγνώρισε ο Κακά που υπογράμμισε πως πάντα στην Μίλαν βρίσκονται υπό καθεστώς πίεσης.
Ενόψει του αγώνα στην Γλασκώβη κόντρα στην Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δήλωσε: "Πάντα είμαστε υπό πίεση στην Μίλαν. Έχουμε επτά αγώνες χωρίς νίκη, κάτι που σημαίνει

περισσότερη πίεση για νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Και θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Σέλτικ είναι απίστευτη. Κάποιοι από τους συμπαίκτες μου έχουν παίξει εκεί στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο ένα ματς κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μας.
Αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι ότι δεν κερδίζουμε και χρειάζεται να κερδίσουμε, ακόμη και αν έχουμε καλό ή άσχημο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για την ομάδα της Μίλαν να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι λίγο δύσκολη, αλλά ίσως αυτό αποτελέσει το κίνητρο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα