«Και τη νύχτα θα δουλεύουν»…

08:18 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το γήπεδο είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους συνεργάτες του, που δείχνει την... τρέλα του να προχωρήσει η «Αγιά Σοφιά». «ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...», είναι ο τίτλος της Ώρας, που προσθέτει: «Αποφασισμένος να εκπλήξει όλη την Ελλάδα και να απογειώσει τους ΑΕΚτζήδες ο Μελισσανίδης με το γήπεδο. Πάει φουλ

για τις άδειες. Παράλληλα με τις μελέτες ολοκληρώνεται και ο φάκελος για την καταλληλότητα λειτουργίας του γηπέδου. Θέμα ημερών το ταξίδι των ανθρώπων της ΑΕΚ στη Γερμανία. Δίνει προτεραιότητα στις προτάσεις της Sport-5, κρατά ανοιχτές όμως κι άλλες πόρτες. Σιγουριά σε κάθε περίπτωση για το χρηματοδοτικό, προχωρημένο και το θέμα της δημοπράτησης».

SPORTDAY

«ΕΚΕΊ ΧΤΥΠΑΕΙ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις «τέσσερις θέσεις που θα γεμίσουν με ποιότητα και να ονόματα που παίζουν».

LIVE SPORT

«ΙΣΟΝΟΜΙΑ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊΤΕ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στην ανακοίνωση της ORIGINAL 21. «Μήνυμα της ORIGINAL 21 προς ΕΠΟ με προειδοποιητικές βολές. Ταύτιση των οργανωμένων της ΑΕΚ με την γραμμή Μελισσανίδη», τονίζει.

GOAL NEWS

«Στο προσκήνιο Μόρας και Γούτας», υποστηρίζει η εφημερίδα, η οποία προσθέτει: «Παγώνει του Κουρμπέλη, δεν προχωρά του Κατσουράνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα