Και η Ίντερ θέλει τον Κάμπελ

11:58 26/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μια ακόμα ευρωπαϊκή ομάδα εντάχθηκε στο γκρουπ, αυτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η Ίντερ είναι έτοιμη να ξεκινήσει επαφές με τους "κανονιέρηδες", προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, τον Κοσταρικανό επιθετικό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, την εφετινή αγωνιστική σεζόν και έχει εκφράσει την επιθυμία,

να αποχωρήσει από το Λονδίνο. Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να δώσει τη συγκατάθεσή του, ώστε να παραχωρηθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής, είτε με κανονική μετεγγραφή, είτε με δανεισμό. Από την πλευρά της, η διοίκηση της Άρσεναλ είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση, η οποία θα την ικανοποιεί οικονομικά. Ενδιαφέρον για τον Κάμπελ φέρεται να έχει εκφράσει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να τον επανεντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα