Και για Γκρισμάν η Ρεάλ

18:50 13/6/2014 - Πηγή: AEK365

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Άλβαρο Μοράτα να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη «βασίλισσα» ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, στην κορυφή της σχετικής λίστας του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται ο Αντουάν Γκρισμάν. Ο Ιταλός τεχνικός είχε αποκαλύψει πως σε περίπτωση που φύγει τελικά ο Μοράτα, η Ρεάλ θα κινηθεί για ένα νεαρό επιθετικό με τα ίδια χαρακτηριστικά και ο 23χρονος άσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ μοιάζει να πληροί τις προδιαγραφές.

Αν, βεβαίως, δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση

(εκτιμάται πως αυτό θα γίνει με μια προσφορά της τάξης των 30 εκατ. ευρώ), υπάρχουν κι εναλλακτικές επιλογές για τον 55χρονο προπονητή. Συγκεκριμένα, έχουν "βγει στο φως" της δημοσιότητας τα ονόματα των Λακαζέτ (Λυών), Ορίγι (Λιλ), Ιτούρμπε (Ελλάς Βερόνα), Ντέστρο (Ρόμα) και Μπεράρντι (Σασουόλο).

Όσον αφορά την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά, πρόθεση τόσο του συλλόγου, όσο και του ίδιου του Γάλλου ποδοσφαιριστή, είναι η παραμονή του στη «βασίλισσα» και μετά τη λήξη του συμβολαίου του σε ένα χρόνο από τώρα.

Ωστόσο, η «AS» υποστήριξε πως ο Γάλλος επιθετικός θέλει να διπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του και από 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο να φτάσει στα 9! Αυτό σημαίνει πως θα γίνει ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των "μερένχες", πίσω από τους Ρονάλντο, Μπέιλ και Ράμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα