Καγκάβα: Να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε

18:17 21/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ιαπωνία θέλει οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Κολομβία για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους "16" του Μουντιάλ με τον Σίνζι Καγκάβα να υπογραμμίζει πως οι Ιάπωνες διεθνείς πρέπει να συνεχίσουν να το πιστεύουν πως θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Σε δηλώσεις του ο Ιάπωνας διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίνζι Καγκάβα, τόνισε: "Πρέπει απλά να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε. Συνεχίζουμε να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να

γίνουμε όλοι ένα για να τα καταφέρουμε".
Για το 0-0 με την Ελλάδα, ο Καγκάβα δήλωσε: "Παίξαμε με το πραγματικό μας στυλ, αλλά και πάλι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".
Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας της Ιαπωνίας δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει πως η ομάδα δεν κέρδισε την Ελλάδα παρότι για 55 λεπτά έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Σε δηλώσεις του ο Εϊζί Καβασίμα τόνισε: "Δεν ψάχναμε κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό της νίκης, αλλά καταλήξαμε στην ισοπαλία. Έτσι, όταν έληξε 0-0 το παιχνίδι, ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να το δεχθώ. Ωστόσο, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση.
Η αντίδραση μας, από το πρώτο παιχνίδι, ήταν ότι κόντρα στην Ελλάδα θα παίζαμε πιο επιθετικά. Εγώ το εισπράττω ως θετικό το γεγονός ότι όντως παίξαμε έτσι. Προφανώς, πρέπει να φρεσκάρουμε το μυαλό μας. Νομίζω ότι δοκιμαζόμαστε για το πόσο μπορούμε να διατηρήσουμε την πίστη μας στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Θα παίξουμε το επόμενο παιχνίδι, με όλη μας την καρδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα