Κάαεν: Να δείξω πως η Βέροια επέλεξε σωστά

17:14 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την ικανοποίησή του από την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο πρόεδρος της Βέροιας εξέφρασε ο Τον Κάανεν κατά την επίσημη παρουσίαση του από τη «βασίλισσα του βορρά».

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ωστόσο πως πρέπει να οδηγήσουν την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του στη «Βασίλισσα του βορρά»:

«Ήξερα την Βέροια μόνο ως όνομα και τώρα είμαι προπονητής της. Είμαι ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη του προέδρου και θα οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που

πρέπει, σε μεγάλες επιτυχίες. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θέλει να οργανώσουμε και τις ακαδημίες. Είμαι έτοιμος να αποδείξω ότι η επιλογή της Βέροιας είναι σωστή. Το ξέρω ότι σε αυτό το κομμάτι της Ευρώπης υπάρχει συναισθηματισμός και είμαι έτοιμος γι αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Ακόμη, ο νέος τεχνικός της Βέροιας τόνισε πως δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, δεδομένου ότι η ομάδα του έχει ποιοτικούς παίκτες και σε καλή φυσική κατάσταση.

Όσον αφορά το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλούς φίλους στην Βέροια και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ακόμη, πρόσθεσε ότι είναι από την ίδια πόλη με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ και ότι τον σέβεται.

Για το σύστημα που θα ακολουθήσει είπε ότι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για 2-3 συστήματα, ανάλογα με το ματς. Πρόσθεσε ότι ως Ολλανδός του αρέσει το επιθετικό και πιεστικό παιχνίδι και θα ζητήσει από τους παίκτες να παίζουν για τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα