Ήττα σοκ για Τσέλσι

19:27 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΓΟΥΛΒΣ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Ρίμποκ»

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχτηκαν Μπόλτον και Γούλβς στο ντέρμπι σωτηρίας, μένωντας κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπόλτον πήρε προβάδισμα στο 22' με δεξί πλασέ του Ρίκετς μετά από μπαλία του Χένρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό στο 49' όταν ο Τζάρβις σέντραρε από τα δεξιά για τον Φλέτσερ που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. ΜΠΟΛΤΟΝ: Γιασκελάινεν, Στάινσον, Κέιχιλ, Νάιτ, Ρίκετς, Ντέιβις, Ρίο-Κόκερ, Μουάμπα, Πετρόφ, Ν'Γκογκ

(88' Ντέιβις), Κλάσνιτς (77 Σανλί).
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσεϊ, Στίρμαν, Τζόνσον, Μπέρα, Ελοκόμπι (46' Εντουαρντς), Χαντ (82' Φόρλι), Χένρι, Γουόρντ, Τζάρβις, Φλέτσερ (68'Ντόιλ 68), Μπλέικ.


ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΪΓΚΑΝ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπριτάνια»

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχτηκαν Στόουκ και Γουϊγκαν στο «Μπριτάνια» σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.Η Γουϊγκάν πήρε προβάδισμα στο 45' όταν ο Ντιαμέ σέντραρε από τα δεξιά για τον Μόουζες, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Σόρενσεν. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 65' σε κεφαλιά του Χουτ μετά από φάουλ του Ντέλαπ, ενώ στο 77' ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Γουόλτερς που κέρδισε ο ίδιος από τον Κάλντγουελ που αποβλήθηκε. Η Στόουκ ανέτρεψε το σκορ στο 84'όταν ο Γουόλτερς τροφοδότησε τον Ζερόμ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-1. Ωστόσο η Γουϊγκαν πήρε τον βαθμό στο 87' όταν ο Μακάρθι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σόουκρος και ο Γουότσον με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΣΤΟΟΥΚ: Σόρενσεν, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Χουτ, Γουίλσον (49'Σότον), Πέναντ, Ντέλαπ, Παλάσιος, Εθέρινγκτον (73' Ζερόμ), Γουόλτερς, Κράουτς.
ΓΟΥΪΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Σταμ, Αλκαράζ, Κάλντγουελ, Φιγκερόα, Τζόουνς (87'Γουότσον), Γκόμεζ, Ντιαμέ, ΜακΚάρθι, Μόουζες, Ρονταλέγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα