Ήττα για τους Νέους

16:01 18/8/2012 - Πηγή: AEK365

Την ήττα με 9-6 από την Ουγγαρία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών στο αποψινό δεύτερο παιχνίδι της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας «Βικέλας Καπ» στη Σύρο.

Η ελληνική ομάδα το πάλεψε κόντρα σε μια πολύ δυνατή και πλήρη ομάδα - ίσως την καλύτερη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή - αλλά της στοίχισαν κάποια λάθη στην άμυνα και η έλλειψη δεύτερου φουνταριστού (απουσίαζε πάλι ο Σολανάκης λόγω της ίωσης).

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 2-3, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ

(Περικλής Δαμάσκος): Παρασκευόπουλος, Καζάζης, Μαρινάγης, Παπαδόπουλος, Χρυσοσπάθης 1, Λουϊζίδης, Δερβίσης 3, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Ποταμιάνος 1, Τίγκας, Γαβαλάς Γ., Ιωακείμ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπέντο 2, Τσαλάνκι 1, Τοτ 1, Τσάπο 1, Σεντλμάγερ 1, Σάντα 1, Γιάνσικ 1, Πάλοτας 1,

Διαιτητές: Βοεβόντιν (Ρωσία), Ράκοβιτς (Σλοβενία).

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Περικλη Δαμάσκος, ο Θόδωρος Μπερδές, μας δήλωσε μετά το ματς: «Δείξαμε καλύτερη αγωνιστική διάθεση κόντρα Ούγγρους, από το ματς κόντρα σ΄αυτούς στο Ατσιρεάλε, αλλά φάνηκε απουσία βασικού φουνταριστού, του Σολανάκη και έπεσε περισσότερη κούραση στους παίκτες μας. Μας στοίχισαν και οι άμυνες με γκολ - δώρο στους αντιπάλους και μάλιστα σε άμυνες που είχαν τελειώσει. Για άλλη μια φορά πήραν συμμετοχή όλοι παίκτες. Είμαστε εδώ για να δοκιμαστούν όλα τα παιδιά και να δούμε τι μπορούν να κάνουν σε δύσκολα παιχνίδια. Να βελτιώσουμε τεχνικά κομμάτια στο παιχνίδι μας τα οποία θα τα δουλέψουμε αφού γυρίσουμε Αθήνα, καθώς δεν μπορέσαμε να τελειοποιήσουμε πράγματα λόγω ασθενειών παικτών. Πάντως, μένουμε ικανοποιημένοι από προσπάθεια».

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι Σερβία και Ιταλία ήρθαν ισόπαλες 10-10.

Η Βαθμολογία: 1. Ουγγαρία 6 (2 αγ.), 2. Ελλάδα 3 (2 αγ.), 3. Ιταλία 1 (1 αγ.), 4. Σερβία 1 (2 αγ.), 5. Αυστραλία 0 (1 αγ.)

Το αυριανό πρόγραμμα (Σάββατο 18/8): 10.15 Ιταλία - Ουγγαρία, 11.45 Σερβία - Αυστραλία, 19.30 Αυστραλία - Ουγγαρία, 21.00 ΕΛΛΑΔΑ - Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα