Ήττα για Διομήδη

22:57 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

ν και επέδειξε φιλότιμες προσπάθειες ο Διομήδης Άργους γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 37-17 από την Ράιν Νέκαρ Λόβεν στο Μανχάιμ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF cup.
H Γερμανική ομάδα που είναι αυτή την στιγμή η πιο φορμαρισμένη στον πλανήτη, έχοντας την πρωτοπορία στην Μπουντεσλίγκα με 13 νίκες σε ισάριθμα ματς, οδήγησε τους πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχους Ευρώπης στην πρώτη

τους ήττα στη σεζόν μετά από 9 νικηφόρα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η ομάδα των 6 εκατομμυρίων ευρώ «καθάρισε» την νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο όταν προηγήθηκε με 8-0! Στη συνέχεια ο Διομήδης ανέβασε την απόδοση του, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, αλλά η διαφορά δυναμικότητας και επιπέδου ήταν τόσο μεγάλη που αρκούσαν μερικά ξεσπάσματα για την Λόβεν, ώστε να αυξήσει την διαφορά στο σκορ.

Μέχρι το 50' ο Διομήδης κρατούσε την διαφορά κάτω από τα 15 γκολ (31-17), αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κουράστηκε από τον εξοντωτικό ρυθμό των.... διαστημικών αντιπάλων του και με ένα 6-0 σερί, η Λόβεν έφτασε στο τελικό 37-17.
Η ελληνική ομάδα στον επαναληπτικό του Λουτρακίου την ερχόμενη Κυριακή (18:30) θα ψάξει μία αξιοπρεπή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι.

ΡΑΙΝ ΝΕΚΑΡ ΛΟΒΕΝ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 37-17
ΛΟΒΕΝ (Γκούντμουντουρ Γκούντμουντσον): Γκροέτσκι 9, Γκουαρντιόλα 8, Μπιτζ 5, Σμιντ 5, Στεινχάουσερ 3, Μίρχολ 2, Σέσουμ 2, Γκενσχάιμερ 1, Γκέρλιχ 1, Τζότζιτς, Εκνταχλ, Λάντιν, Πέτερσον, Ρόγκις, Στογιάνοβιτς.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μαστορογιάννης 4, Μαραγκός 3, Ζαραβίνας 3, Σαμαράς 2, Τάσκοβιτς 2, Δεληγιάννης 1, Καραϊβάνοφ 1, Μεγαλοοικονόμου 1, Χαντέλης, Κοντούλης, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Πασσιάς, Τσούλος.
Διαιτητές: Κλέβεν- Ράμπεργκ (Νορβηγία), Παρατηρητής: Ραιζίγκερ (Αυστρία), Κόκκινες: Ρόγκις (3 δίλεπτα), Μεγαλοοικονόμου (απευθείας για επικίνδυνο φαουλ), δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 4/4-0/2.

Keywords
Τυχαία Θέματα