Ήθελαν Μουρίνιο στη Ρεάλ

21:26 1/5/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Marca», μετά την πρόκριση της «βασίλισσας» επί της Μπάγερν στο Μόναχο, τέθηκε το ερώτημα ποιον προτιμούν για αντίπαλο στον τελικό: Την Ατλέτικο Μαδρίτης ή την Τσέλσι. Η απάντηση ήταν σχεδόν... ομόφωνα: Τσέλσι.

Παρά την πρόκληση του ντέρμπι της Μαδρίτης, υπήρχαν πολλοί λόγοι που οι παίκτες ήθελαν την Τσέλσι. Ο βασικότερος όλων ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ νιώθουν ότι έχουν «ανοικτούς λογαριασμούς» με τον πρώην προπονητή τους. Αλλωστε, αυτό φάνηκε και στο καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας στο Λος Αντζελες,

όπως αναφέρει η Marca.

Ο Πορτογάλος είχε έρθει σε ρήξη με τις βεντέτες και οι Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Κριστιάνο, Μπενζεμά κ.α. ήθελαν να πάρουν την εκδίκησή τους. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ήδη είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται και για τα mind games και τις «περίεργες» δηλώσεις που πίστευαν ότι θα έκανε ο Πορτογάλος εν αναμονή του τελικού.

Όπως λέει η «Marca», την ώρα που στους παίκτες τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έδειχνε κάποια προτίμηση. Η σχέση του με την Ατλέτικο και τον πρόεδρό της, Ενρίκε Σερέθο, είναι εξαιρετική, ενώ την ίδια στιγμή και με τον Μουρίνιο δεν είχε κακή σχέση, ούτε είχε «μπλεχθεί» στις κόντρες που είχε ο Πορτογάλος με τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, όταν ήταν στον πάγκο της.

Τέλος, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ενώ απέναντι στην Τσέλσι το κίνητρο θα ήταν... έξτρα για τους παίκτες της Ρεάλ, μια πιθανή ήττα από την Ατλέτικο, στην προσπάθεια για το 10ο Ευρωπαϊκό, θα είναι περισσότερο επώδυνη και θα μείνει στη μνήμη τους για μια ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα