«Ήταν αλλοίωση αποτελέσματος»

21:34 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε πικραμένος από τα διαιτητικά λάθη, μετά την ήττα από την Τσεχία. «Σίγουρα δεν μπορώ να καταλάβω το τι ευθύνεται ακριβώς και μπαίνουμε με αυτόν τον τρόπο στα ματς. Μπήκαμε στο ματς με την Τσεχία άσχημα, νωθρά και κοιμισμένα. Έτυχε η Τσεχία να κάνει δύο ευκαιρίες και να κάνει δύο γκολ.

Το δεύτερο ήταν κάπως τυχερό. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε δύο γκολ για να ξυπνήσουμε. Μετά αρχίσαμε να μπαίνουμε στο ματς και στο Β' μέρος

ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα με φάσεις. Απ' ότι φαίνεται ήταν πάλι αργά.

Φταίμε όλοι. Επωμιζόμαστε όλοι το βάρος της ευθύνης. Δεχθήκαμε δύο γκολ. Είναι δύσκολο να χάνεις με 2-0 σ' έναν αγώνα με μία τόσο καλή ομάδα.

Εμείς δείξαμε χαρακτήρα από ένα σημείο και μετά. Είχαμε ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και έτσι έγινε το 2-1. Σίγουρα κοιτάμε την δική μας ομάδα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ποια ομάδα θέλω να νικήσει το βράδυ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τι έφταιξε και μπήκαμε έτσι άσχημα. Πάμε τώρα για το ματς με την Ρωσία.

Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες όμως. Κοιτάμε το πως μπαίνουμε εμείς. Φυσικά και θα πρέπει να μας πιστέψει ο κόσμος. Όπως πιστεύουμε και εμείς στους εαυτούς μας. Είμαστε ακόμα μέσα στην πρόκριση. Θα παλέψουμε μήπως και τα καταφέρουμε.

Αυτό που έχω να πω για την διαιτησία είναι πως το επαναλαμβανόμενο λάθος παύει να είναι λάθος. Στην ουσία μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος, γιατί το γκολ που ακυρώθηκε θα μας έβαζε για τα καλά στο ματς. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό οι διαιτητές.

Όλοι πιστέψαμε πως μπορούσαμε να το γυρίσουμε μετά το γκολ του Γκέκα. Πιστέψαμε πως τουλάχιστον θα μπορούσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια.

Αυτό που κοιτάμε είναι το επόμενο ματς. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας. Φαινομενικά η Ρωσία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Εάν εμείς παίξουμε όπως μπορούμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα