Ιστορικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής για τον Ναό

16:11 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από τις σημαντικές εξελίξεις που προέκυψαν χθες, μετά από την συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, σήμερα είναι ακόμη μια σημαντική μέρα για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς», καθώς το ΔΣ της Ερασιτεχνικής θα συνεδριάσει στις 18.00 με βασικό θέμα την διαδικασία μέσω της οποίας θα παραχωρηθεί η έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας στην «Δικέφαλος 1924», η οποία έχει αναλάβει το έργο.
Είναι δεδομένο ότι με την Πολιτεία και τον Δήμο να έχουν κάνει έως τώρα το χρέος τους όσον αφορά

τα ζητήματα του πρότζεκτ που άπτονται των δικών τους αρμοδιοτήτων, θα πρέπει και η Ερασιτεχνική να κάνει το δικό της: να σταθεί στο ύψος και την ιστορική σημασία των περιστάσεων και να δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν και αυτή η εκκρεμότητα. Και, φυσικά, με βάση τις εντάσεις που έχουν προκύψει σε προηγούμενα συμβούλια, είναι σίγουρο ότι το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι εσωτερικά μέτωπα και προσωπικά παιχνίδια εντυπώσεων στο... όνομα -υποτίθεται- της ομάδας.
Κοινή επιθυμία θα πρέπει να είναι να πραγματοποιηθεί ένα συμβούλιο που θα αναδείξει την ομοψυχία που θα πρέπει να διακρίνει την ΑΕΚ ως ενιαίο σύλλογο και να παρθούν ομόφωνες αποφάσεις για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τόσο την διαδικασία παραχώρησης, όσο και τον τρόπο διεξαγωγής της ιστορικής ΓΣ που θα επικυρώσει την παραχώρηση...

Keywords
Τυχαία Θέματα