Ισοφάρισε με ανατροπή η ΑΕΚ

20:44 15/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ πάλεψε και έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε. Συγκεκριμένα, η Ένωση αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά κατάφερε να φτάσει το ματς στην παράταση κι εκεί να κερδίσει με 33-30 τον Δικέα.
Πλέον η σειρά των προημιτελικών της Α1 χάντμπολ βρίσκεται στο 1-1 και τις επόμενες μέρες η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη θα παλέψει να κάνει το 2-1 για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ματς

Άσχημο το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο

παιχνίδι, με τους παίκτες να παρουσιάζουν κακές επιθετικές και αμυντικές λειτουργίες, με αποτέλεσμα ο Δικέας να πάρει κεφάλι στο σκορ (15-8). Στη συνέχεια, η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες κι έτσι το ημίχρονο βρήκε την Ένωση να μένει πίσω στο σκορ (15-9).
Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τιτάνιες προσπάθειες για να ανατρέψουν τα δεδομένα και κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να πλησιάσουν σκορ. Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα με 26-25, ενώ ο Δικέας άμεσα ισοφάρισε σε 26-26. Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Εκεί, η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα κι έφτασε να προηγηθεί (26-27). Οι «κιτρινόμαυροι» με καλή άμυνα κι επίθεση ανέβασαν τον δείκτη του σκορ και στο δεύτερο μέρος της παράτασης (30-27) και κατάφεραν να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη με 33-30.

Keywords
Τυχαία Θέματα