Ισχυρή έκρηξη σε εστιατόριο στην Κηφισιά

08:27 16/7/2014 - Πηγή: AEK365

Νέα ισχυρότατη έκρηξη, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε πολλές περιοχές του Δήμου Κηφισιάς, συγκλόνισε ξανά το κέντρο της Νέας Ερυθραίας, σηκώνοντας στο πόδι δεκάδες κατοίκους!
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:50 τα ξημερώματα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι... "στόχος" ήταν το ίδιο ιταλικό εστιατόριο, που βρίσκεται στη συμβολή

των οδών Κύπρου 15 και Κολοκοτρώνη, στην πλατεία Τσαχπίνη, το οποίο είχε ανατιναχθεί ξανά πριν από δύο μήνες (15/5).
Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν υπάρχει κάποιος τραυματίας αυτή τη φορά, καθώς στο σημείο εκτός από ισχυρή αστυνομική δύναμη, που έχει αποκλείσει την περιοχή, βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ υλικές ζημιές έχουν υποστεί 2 ή 3 Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένα έξω ακριβώς από το εστιατόριο!
Το ιστορικό της πρώτης έκρηξης
Τα ξημερώματα της 15ης Μαΐου, το εν λόγω εστιατόριο είχε ανατιναχθεί και πάλι, με τις πρώτες εκτιμήσεις αρχικά να κάνουν λόγο ότι η έκρηξη οφειλόταν σε διαφυγή προπανίου.
Ωστόσο κατά την αποκομιδή των συντριμμιών, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του εστιατορίου, είχε δημιουργηθεί ένας μικρός κρατήρας, ο οποίος παρέπεμπε σε ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.
Η υπόθεση ανατέθηκε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι δεχόταν απειλές από κυκλώματα εκβιαστών και «νονούς» της νύχτας.
Διαβολική σύμπτωση;
H ώρα που είχε σημειωθεί η έκρηξη στις 15/5 ήταν σχεδόν ίδια (3:40 τότε, 3:50 τώρα).

Πηγή: kifissia24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα