Ισά: Δεν ξέρω πόσο κοστίζει ο Μήτρογλου

12:23 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με τα τρία γκολ που έβαλε ο Κώστας Μήτρογλου κόντρα στην Άντερλεχτ εκτιμάται πως σύντομα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων με τον Πιέρ Ισά ωστόσο να μην γνωρίζει πόσο κοστολογείται αυτή την στιγμή ο Έλληνας επιθετικός.
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε πόσο κάνει ο Μήτρογλου απάντησε: "Δεν ξέρω. Ο Κώστας είναι εξαιρετικός. Αυτό θέλουμε από τους στράικερ. Να σκοράρουν.

1-2 ευκαιρίες φτάνουν στον Μήτρογλου για να σκοράρει, τα γκολ ήταν εκπληκτικά. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως".
Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Ρομπέρτο με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αγωνίζεται δανεικός και τον Ισά να δηλώνει: "Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον. Είναι καλός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Έπιασε το πέναλτι και όχι μόνο. Δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και στην άμυνα".
Τέλος ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, αναφέρθηκε στον Εντινγκά λέγοντας το εξής: "Ήταν καλός. Πρέπει να έχουμε μια βάση. Με νέους παίκτες δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να προσαρμοστούν και μάλιστα γρήγορα. Έχουμε ανταγωνισμό σε αυτή την θέση αλλά και σε όλες τις θέσεις. Έχουμε καλό ανταγωνισμό στην ομάδα. Αλλά αυτοί είναι καλοί πονοκέφαλοι για τον προπονητή. Είναι μεγάλη η σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα