Ιωαννίδης στο aek365: Έχουν μια εβδομάδα να με πάρουν έστω ένα τηλέφωνο από την ΑΕΚ

21:36 11/8/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο το aek365 σας αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τους χειρισμούς του Βασίλη Τσιάρτα σε θέματα μεταγραφών και ειδικά στις περιπτώσεις των Σταύρου Τσουκαλά και Γιώργου Ιωαννίδη. Παίκτες τους οποίους ήθελε ο Βαγγέλης Βλάχος και για τους οποίους είχε μιλήσει δημόσια.

Το ρεπορτάζ για τον Τσιάρτα, ήρθε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Ιωαννίδης. Ο 24χρονος αριστερός μπακ που ανήκει στον ΠΑΟ, μίλησε στο aek365

και αποκάλυψε ότι πριν μία εβδομάδα έκανε ένα ραντεβού μαζί με τον μάνατζερ του με τον Τσιάρτα και από τότε η ΑΕΚ δεν τον έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Μάλιστα, ο Βλάχος τρεις μέρες μετά ανέφερε στην συνέντευξη του στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στο Τσέστερ (το aek365 ήταν εκεί) ότι ο Ιωαννίδης είναι στόχος της ΑΕΚ και ότι τον θέλει στην ομάδα («αν αποκτηθούν οι Φουρτάδο, Ιωάννου, Τσουκαλάς και Κουτρουμπής, θα είμαστε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος» είπε πει χαρακτηριστικά).

Ωστόσο, ο Ιωαννίδης στο aek365 αποκαλύπτει ότι είναι πιο κοντά στον ΟΦΗ και ο λόγος δεν είναι το οικονομικό (είναι αρκετά κοντά οι προτάσεις ΑΕΚ και ΟΦΗ), αλλά το ότι από την κρητική ομάδα έχουν δείξει ότι τον θέλουν πολύ αφού επικοινωνούν μαζί του κάθε μέρα. Κάτι που η ΑΕΚ δεν έχει κάνει, αφού έκανε ένα ραντεβού και έκτοτε μία εβδομάδα δεν τον έχει πάρει ούτε τηλέφωνο… Κάτι που συνέβη και στην περίπτωση Τσουκαλά και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε για όλα αυτά στο aek365 και αποκάλυψε χαρακτηριστικά «Πριν μία εβδομάδα συναντήθηκα με τον μάνατζερ μου και τον Τσιάρτα και από τότε τίποτα. Μου έκανε μια πρόταση, του είπα το σκέφτομαι. Από τότε δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο από την ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Από τον ΟΦΗ με παίρνουν κάθε μέρα και μου δείχνουν ότι με θέλουν περισσότερο. Χθες συναντήθηκα με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΟΦΗ. Έχει διαφορά και αυτό μετρά. Είμαι πιο κοντά στον ΟΦΗ είναι η αλήθεια. Η διαφορά στο οικονομικό της πρότασης του ΟΦΗ με της ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, αλλά μου δείχνουν ότι με θέλουν περισσότερο στον ΟΦΗ. Ακόμη και να επανέλθει η ΑΕΚ δύσκολα θα προχωρήσει κάτι πλέον, αφού πέρασαν τόσες μέρες χωρίς να με πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ Δευτέρα – Τρίτη μένω ελεύθερος από τον ΠΑΟ και μετά κλείνω σε ομάδα οριστικά. Πάω στην Θεσσαλονίκη να τακτοποιήσω κάποια πράγματα και μετά κατεβαίνω Αθήνα να λύσω το συμβόλαιο μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα