Ινβερνές για την υπέρβαση

20:50 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE 2η αγωνιστική

Νταντί Γιουνάιτεντ-Ινβερνές 0-1
(20' ΜακΚέι)

Η Ινβερνές στις δυο πρώτες αγωνιστικές του σκωτσέζικου πρωταθλήματος δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα καθώς το απόγευμα επικράτησε εκτός έδρας της Νταντί Γιουνάιτεντ με 1-0 πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπίλι ΜακΚέι στο 20ο λεπτό και πλέον η

Ινβερνές είναι μόνη πρώτη καθώς το παιχνίδι της Σεντ Μίρεν με την Σέλτικ αναβλήθηκε λόγω του φιλικού προετοιμασίας που θα δώσει η πρωταθλήτρια Σκωτίας κόντρα στην Λίβερπουλ.


Ρος Κάουντι-Πάρτικ Θιστλ 1-4
(71' Κάρεϊ/ 18' Ντόλαν, 53', 59' Λόουλες, 89' Χιγκινμπόθαμ)

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας, η Πάρτικ Θιστλ ήταν σαρωτική στην έδρα της Ρος Κάουντ επικρατώντας με 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Στίβεν Λόουλες που πέτυχε δυο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών στην επανάληψη κάνοντας το 0-3 αφού προηγουμένως στο 18ο λεπτό ο Κρις Ντόλαν είχε ανοίξει το σκορ για την Πάρτικ Θιστλ. Ο Γκράχαμ Κάρεϊ μείωσε για την Ρος Κάουντι και ένα λεπτό πριν το τέλος ο Καλούμ Χιγκινμπόθαμ διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με την Πάρτικ Θιστλ να έχει τέσσερις βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές και την Ρος Κάουντι να μένει χωρίς βαθμό.

Κυριακή 11 Αυγούστου

Χαρτς-Χιμπέρνιαν

Κιλμάρνοκ-Σεντ Τζόνστον

Μάδεργουελ-Αμπερντίν

Keywords
Τυχαία Θέματα