Μουρίνιο: Ακριβώς αυτό που μας έλειπε

17:55 27/7/2014 - Πηγή: AEK365

Την φετινή μεταγραφική περίοδο, η Τσέλσι απέκτησε τους παίκτες που χρειαζόταν για να γίνει πιο ανταγωνιστική, όπως υποστήριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μίλησε για αυτά που μπορεί να δώσει κάθε ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Την περσινή χρονιά είχαμε μια καλή ομάδα. Όχι εξαιρετική, αλλά καλή. Και με τους παίκτες που διαθέταμε καταφέραμε να είμαστε στο κυνήγι του τίτλου μέχρι τέλους ενώ βρεθήκαμε και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Χρειαζόμασταν έναν κεντρικό χαφ

με διαφορετικό στυλ από αυτούς που ήδη έχουμε και ο Φάμπρεγας ήταν εξαιρετική λύση για εμάς. Του εξήγησα τι ακριβώς θέλουμε από εκείνον και του έδωσα να καταλάβει πως το να έρθει στη Τσέλσι θα ήταν το ιδανικό για το μέλλον του. Όπως και έγινε.
Επίσης ζητούσαμε ένα αριστερό μπακ, που να είναι σταθερός, το οποίο βρήκαμε στο πρόσωπο του Φελίπε Λουίς. Πραγματικά μου λύνει τα χέρια αυτή η μεταγραφή καθώς θα μπορώ να μετατοπίσω τον Αθπιλικουέτα στα δεξιά και τον Ιβάνοβιτς στο κέντρο της άμυνας. Ήταν ακριβώς αυτό που μας έλειπε.
Τον Ντιέγκο Κόστα τον γνωρίζω από πολύ μικρό όταν ήταν στην Πορτογαλία και στην Μπράγκα. Είναι πραγματικός μαχητής και δεν τα παρατάει. Η Premier League είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το γνωρίζει και ο ίδιος αυτό. Θεωρώ πως έχει όλα τα φόντα να πετύχει όπως έχει κάνει μέχρι στιγμής στη καριέρα του.
Στην υπόθεση του Ντρογκμπά, δεν λειτουργήσαμε συναισθηματικά. Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και τον πήραμε επειδή θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους. Μπορεί ακόμα να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις της Premier League. Έχει την απαραίτητη ποιότητα να κάνει την ομάδα ακόμα πιο ισχυρή".

Keywords
Τυχαία Θέματα