«Ιδανικό φινάλε για το 2011»

18:20 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δέκα ημέρες έχουν μείνει ακόμα για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ φέτος. Την Τετάρτη στην Αυστρία με την Στουρμ για το φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, την Κυριακή στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για την Σούπερ Λίγκα και την επόμενη Πέμπτη (22/12) στην Καλαμάτα για το πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Νίκος Κωστένογλου ξέρει καλά ότι οι παίκτες του έχουν

κάνει μια υπεπροσπάθεια με πολύ σημαντικά προβλήματα. Και ότι είναι… κρίμα τώρα στο τέλος της χρονιάς με τρία ματς που δεν είναι «απαγορευτικά» για την ΑΕΚ να «χαλάσει» η όμορφη εικόνα που οι ίδιοι με κόπο δημιούργησαν.

«Πρέπει να κλείσουμε ιδανικά την χρονιά. Και για την ΑΕΚ και για τους εαυτούς σας. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Έχουμε τρία σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια για τρεις διοργανώσεις. Ολοι έχετε ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε. Αυτό θέλω από εσάς. Να δίνετε τα πάντα παντού» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ και συμπλήρωσε για τις έξτρα προπονήσεις των Χριστουγέννων «Ερχεται μετά η διακοπή και θα είμαι εδώ με τους συνεργάτες μου να δουλέψουμε. Οποιος θέλει θα είμαι εδώ. Είναι καλό για εσάς, όποιος νομίζει ότι χρειάζεται έξτρα δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα