Ιμπραΐμοβιτς: Όλα καλά με Μίλαν

08:24 4/6/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες, αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σύμφωνα με τις οποίες υποστήριξε πως η Μίλαν δεν μπορεί να αγοράσει παίκτες επιπέδου λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την διοίκηση να ξεκαθαρίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και τον Σουηδό επιθετικό να διαβεβαιώνει πως δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Ναι, υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα μετά τις δηλώσεις μου, αλλά το σημαντικό είναι πως ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα. Μετά από τόσα χρόνια

είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις και το σημαντικό είναι πλέον να κοιτάξουμε μπροστά".
Ο Σουηδός επιθετικός σχολίασε και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία λέγοντας: "Είναι κρίμα γιατί τέτοια πράγματα δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο". Όσο για το αν έχει αντιληφθεί, όσο αγωνίζεται στην Serie A, κάτι... ύποπτο, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Όχι, το μόνο που σκέφτομαι είναι να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια. Έχω την τύχη να παίζω σε μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Ποτέ δεν γνώριζα τέτοια πράγματα, ό,τι έχει συμβεί είναι λίγο σοκαριστικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα