Η υποψηφιότητα Κωστή

16:31 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε δύο ημέρες η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ θα ορίσει νέο πρόεδρο για το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Χθες σας αποκάλυψε το aek365 ότι οι Supporters και πρώτος από όλους ο Σταύρος Αδαμίδης θέλουν να έχουν λόγο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ και σκοπεύουν να προτείνουν πρόεδρο τον Ανδρέα Δημητρέλο. Και αν οι Supporters απαντήσουν θετικά (μαζί με τον Νίκο Νοτιά) τότε θα είναι ο πρώην παράγοντας της Ερασιτεχνικής και πρώην πρόεδρος

της ΠΑΕ (στο μεταβατικό καλοκαίρι του 2004), ξανά στην καρέκλα του προέδρου. Ωστόσο, ο κ.Δημήτρέλος όπως δήλωσε στο aek365 θέλει εγγυήσεις για να γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ και εκεί είναι και όλο το… ζουμί.

Το δεύτερο όνομα που «παίζει» για την προεδρία της ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Κωστής. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της Ενωσης (1994/98 – 2000/2005) και σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους και συνάμα άτυχους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Ο 40χρονος (πια) Κωστής έχει έρθει σε επαφή με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής και την ηγεσία της ORIGINAL. Θεωρούν ότι είναι κομμάτι από την ΑΕΚ και ότι θα μπορεί να εμπνεύσει ξανά τον κόσμο που είναι τεράστια ανάγκη να «αγκαλιάσει» ξανά την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Η στάση του Κωστή είναι εξ’ αρχής θετική και θεωρεί τιμή να είναι πρόεδρος στην αγαπημένη του ομάδα.

Ωστόσο, ο Κωστής θέλει ότι και ο Δημητρέλος για να μπουν μπροστά στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οικονομικές εγγυήσεις ότι θα έρθει ρευστό στην ΠΑΕ για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και να μπορέσει να σταθεί η ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης περιμένει να δει τις εξελίξεις και αν το προτείνουν στην Γ.Σ. της Παρασκευής να πει και αυτός όλα αυτά που θέλει για να αναλάβει την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα