Η ξανθιά που χώρισε Αγκουέρο-Μαραντόνα

12:51 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο Σέρχιο Αγκουέρο αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από την κόρη του Μαραντόνα, Τζανίνα, και σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την... πέτρα του σκανδάλου. Πάντως όπως θα φανεί και στην συνέχεια η κόρη του Μαραντόνα μόνη της έβγαλε τα μάτια της.
Το τρίτο πρόσωπο ονομάζεται Καρίνα Τεγέδα είναι νεαρή τραγουδίστρια και η κόρη του Μαραντόνα την είχε καλέσει σπίτι της για μια συναυλία προκειμένου να φτιάξει το κέφι του πατέρα της που εκείνη την περίοδο θρηνούσε τον χαμό της μητέρας

του. Ωστόσο από τα κάλλη της Καρίνα μαγεύτηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος άρχισε να βγαίνει κρυφά με την τραγουδίστρια.
Αργότερα βέβαια ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε διαζύγιο από την κόρη του Μαραντόνα η οποία δήλωσε: "Ήμουν εγώ που την έβαλα στο σπίτι μας, διοργανώνοντας τη συναυλία. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια ήταν από τις αγαπημένες μας και συχνά ακούγαμε τα τραγούδια της. Μετά από τη συναυλία αυτή γίναμε φίλοι και συχνά ανταλλάσαμε γραπτά μηνύματα. Που να φανταζόμουν πως εκείνη αντάλλασε μηνύματα και με τον άντρα μου".
Η Τζανίνα έχει ζητήσει 10 χιλιάδες στερλίνες για το ενοίκιο του σπιτιού της στο Μπουένος Άιρες, ενώ το συνολικό ποσό που διεκδικεί ως διατροφή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα