Η βραδιά και η ευκαιρία της ΑΕΚ

09:32 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αποψινό ντέρμπι κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Φουλ επίθεση", έχει κεντρικό τίτλο και προσθέτει: "Φανερή η πρόθεση του Λίνεν και της ΑΕΚ να ρίξουν το βάρος στη δημιουργία φάσεων στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Γερμανός δοκίμασε χθες σχήμα με Κατίδη, Πετρόπουλο, Γκερέιρο και Κορδέρο. Πάνω από 30.000 οπαδούς αναμένουν στην Ένωση", γράφει

το Goal.


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"ΑΕΚΑΡΑ απόψε είναι η βραδιά σου", γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ αναφερόμενη φυσικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Με το ασταμάτητο "ΑΕΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ" του κόσμου και το πάθος και την ψυχή που θα βγάλουν οι παίκτες θα λιώσει σαν κεράκι ο Πολυβαζελικός. Με τέσσερις χαφ στην ευθεία θέλει να "σφραγίσει" το κέντρο ο Λίνεν που ξεκινά με τον Κατίδη μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο και πίσω από τον Πετρόπουλο που θα τους "καρφώσει" παίζοντας στην κορυφή", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, η οποία επίσης τονίζει για τον τελικό στο χάντμπολ: "Την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια φέρνουν σήμερα οι μάγκες".

SPORTDAY

Με την προαναγγελία του αποψινού ντέρμπι ασχολείται η SD τονίζοντας: "Να η ευκαιρία! Βαθμούς, γόητρο και αυτοπεποίθηση δίνει το αποψινό ντέρμπι στην ομάδα που θα κυριαρχήσει". Για την ΑΕΚ η εφημερίδα γράφει: "Ματς ορόσημο για τη φετινή ΑΕΚ είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Νίκη σημαίνει σωτηρία και ελπίδες ακόμη και για play offs, ενώ απώλεια βαθμών παράταση στην αγωνία". Όσο για τον Φουρτάδο η SD σημειώνει: "Το χθεσινό χτύπημα του Φουρτάδο στον Κορδέρο μάλλον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Άπαντες είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του, που έρχεται να προστεθεί στην κάκιστη αγωνιστική του παρουσία. Από Δευτέρα η διοίκηση θα επιληφθεί του θέματος και αναμένεται τιμωρία του παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί εκτός ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου".

LIVE SPORT

"Για τη σωτηρία και το γόητρο", είναι ο τίτλος της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αναφερόμενη στο αποψινό ντέρμπι: "Η Ένωση ψάχνει τον πρώτο φετινό θρίαμβο με διπλή σημασία". Αναφορά γίνεται και στο θέμα Φουρτάδο: "Μπουνιά Φουρτάδο σε Κορδέρο, άνω - κάτω πάλι η ομάδα!".

Keywords
Τυχαία Θέματα