Η Βίκυ δεν έκρυψε την αισιοδοξία της στην FIVB

20:03 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIVB παραχώρησε η Βίκυ Αρβανίτη, η οποία από φέτος έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στην καριέρα της στην άμμο έχοντας στο πλάι την Πέννυ Καραγκούνη. Η διεθνής Ελληνίδα αθλήτρια του Μπιτς Βόλεϊ, μιλώντας από το Στάρε Γιαμπλόνσκι της Πολωνίας, και αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά της.

«Πλέον βρίσκομαι αντίπαλη με ομάδες που στο παρελθόν κέρδιζα, ενώ τώρα χάνω, όμως,

το ήξερα ότι αυτή η σεζόν θα ήταν έτσι και δεν είμαι απογοητευμένη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές...», ήταν τα πρώτα της λόγια στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Όσο για τη συνεργασία της με την Καραγκούνη: «Δίνει και σε μένα ένα κίνητρο για κάτι νέο και προσπαθώ να την βοηθήσω, γιατί τώρα εγώ είμαι η μεγάλη σε ηλικία στην ομάδα. Πλέον έχω διαφορετική δουλειά στο γήπεδο. Τα πάντα είναι καινούργια για την Πέννυ, είναι σαν ένα μικρό παιδί που πρέπει να την καθοδηγώ μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαι σαν μια μεγάλη αδελφή της».

Για τα προτερήματα, αλλά και τις δυσκολίες στη νέα αυτή συνεργασία: «Η Πέννυ έχει παίξει σε διάφορες θέσεις στη σάλα, έχει καλή υποδοχή και πάσα, αλλά ακόμα προσαρμόζεται στην άμμο γιατί τα χτυπήματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τη σάλα. Είναι μία κοντρολαρισμένη αθλήτρια, αλλά χρειάζεται να βελτιώσει την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα της στην άμμο».

Για το πρόωρο ντεμπούτο στα βαθιά: «Η Πέννυ κλήθηκε να παίξει απευθείας στο υψηλότερο επίπεδο. Νομίζω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύ καλή παίκτρια στο μέλλον, αλλά θα πρέπει να προπονηθεί πολύ. Νομίζω ότι από την επόμενη χρονιά θα έχουμε μια καλή εικόνα των δυνατοτήτων αυτής της ομάδας. Φέτος προσπαθούμε να αποκτήσουν εμπειρία».

Η Εθνική Ελλάδας τελείωσε στην 25η θέση τόσο στη Χάγη, όσο και στη Ρώμη και ο στόχος στην Πολωνία είναι να περάσει τον όμιλο:

«Ομάδες όπως η Ταϊλάνδη, είναι λίγο πιο κάτω από εμάς και αυτά είναι τα ματς που πρέπει να κερδίζουμε. Ξέραμε ότι κόντρα στις Ιταλίδες και τις Γερμανίδες θα ήταν δύσκολο να πετύχουμε νίκη. Ας κερδίσουμε, όμως, και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα