Η Βέροια τα δοκάρια, η Καλλονή το βαθμό

17:21 10/1/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Βέροια και Καλλονή με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, αλλά με τη Βέροια

να τα βάζει με τη τύχη της καθώς δυο φορές οι παίκτες της σημάδεψαν τα δοκάρια
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και μόλις στο 7ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Μπατιόν, αλλά ένα λεπτό αργότερα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έπειτα από σέντρα ακριβείας του Μπεν, ο Καλτσάς με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Χογκ για το 1-0 της Βέροιας.
Από εκείνο το σημείο και μετά, η Καλλονή βγήκε μπροστά και αφού ο Χουάνμα νικήθηκε, αρχικά, σε τετ α τετ από τον Καντιμοίρη, στο 16ο λεπτό ο Ισπανός έφερε το ματς στα ίσια με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά.
Μετά την ισοφάριση της Καλλονής ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη να φέρνει το παιχνίδι στα δικά της μέτρα, την ώρα που οι Μπεν, Μπαργκάν και Καλτσάς δεν έδιναν τις βοήθειες που περίμενε ο Γκρανέρο για τη Βέροια.
Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μόλις πέρασε στο παιχνίδι ο Άρτσε και στο 65' ο Μπεν έπιασε το σουτ αλλά ο Χογκ έδιωξε εντυπωσιακά. Δυο λεπτά αργότερα ο Καλτσάς σημάδεψε το δοκάρι με τη Βέροια να γίνεται ακόμα πιο επιθετική με την είσοδο του Κάμπορα.
Ωστόσο, δεν έφτασε στο πολυπόθητο δεύτερο γκολ με τη Καλλονή να απειλεί για τελευταία φορά στο 89' αλλά ο Βέρτζος επενέβη έγκαιρα και έσωσε την Βέροια.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν (63' Άρτσε), Καλτσάς, Παυλίδης (72' Κάμπορα), Μπαργκάν (81' Γεωργιάδης), Μπεν

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Χωριανόπουλος (82' Ναβάρο), Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μίνγκας (73' Καμαρά), Χουάνμα (84' Μπαρέρα)

Keywords
Τυχαία Θέματα