Η Βασίλισσα της Ευρώπης και οι σκληροί της Μαδρίτης

08:06 24/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: "Ντα Λουζ", ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντιρκ Κάιπερς (Ολλανδία)

Την περασμένη σεζόν δυο γερμανικές ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, διεκδίκησαν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και φέτος είναι η σειρά της Ισπανίας, και συγκεκριμένα της Μαδρίτης, να έχει δυο εκπροσώπους στον μεγάλο τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης και

την Ατλέτικο Μαδρίτης να διεκδικούν το "ιερό δισκοπότηρο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Από τη μια μεριά, είναι η Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης που θα βρεθεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά από το 2002 και στοχεύει στην κατάκτηση του 10ου τροπαίου της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του Αντσελότι κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας αλλά θέλει να ρεφάρει για την αποτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Ο Κάρλο Αντσελότι συμμετέχει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από εκείνον της Αθήνας το 2007 όταν το σήκωσε με τη Μίλαν, και θέλει να το επαναλάβει έχοντας στη διάθεση του τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι πανέτοιμος. Καρίμ Μπενζεμά και Πέπε γυμνάστηκαν κανονικά στη τελευταία προπόνηση αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Αλβάρο Μοράτα δεν εμπνέει ανησυχία με τον Τσάμπι Αλόνσο να μην υπολογίζεται λόγω τιμωρίας.
Από την άλλη μεριά, είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης που φέτος τρελαίνει κόσμο με τα κατορθώματα της με αποκορύφωμα την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος μέσα στο "Καμπ Νου". Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει "δείξει τα δόντια της" στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ καθώς για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι και τώρα πάει για το μεγάλο κόλπο. Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για τον τελικό της Λισαβόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα