Η Τρούμπα... μετακόμισε στη Βουλή!

19:03 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Διάλογος που θυμίζει.... Τρούμπα φέρεται να σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Προέδρου του Σώματος Ευ.Μεϊμαράκη και του βουλευτή της ΝΔ Πρ.Παυλόπουλου με τον πρώτο να ενοχλείται από το γεγογός ότι ο κ. Παυλόπουλος βγήκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με «Το Βήμα» ο Πρόεδρος της Βουλής είπε στον βουλευτή: «Σε άκουσα το πρωί που βγήκες στον Χατζηνικολάου να του γλύψεις τον π... . Έλα να γλείψεις

τον δικό μου, είναι καλύτερος».

Συγκεκριμένα, ο Προκόπης Παυλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, γεγονός που ενόχλησε τον Ευ.Μεϊμαράκη.

Κατά το Real.gr ακολούθησε η εξής στιχομυθία μεταξύ των δύο:

- Γιατί ρε Προκόπη πήγες και έγλειφες τον Χατζηνικολάου σήμερα;

- Πώς κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;

- Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για τον εκρηκτικό χαρακτήρα μου;

- Και από αυτό που είπα για το εκρηκτικό του χαρακτήρα σου, κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;

- Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου

- Εγώ δεν γλείφω κανέναν και δεν με αφορά

Ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στον Real Fm ζήτησε να χυθεί άπλετο φως με την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Δεν πρέπει να μείνει τίποτα και αυτό είναι προς το συμφέρον ιδίως των πολιτικών προσώπων. Εγώ πιστεύω ότι είναι συκοφαντίες, αλλά η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία θα αποδείξει και ο έλεγχος που θα γίνει βεβαίως από τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας που θα επικουρήσουν το έργο της» εξήγησε.

Ωστόσο, η Βουλή με ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου και Κοινοβουλευτικής Ενημέρωσης έσπευσε να αναφέρει ότι τόσο ο κ. Μεϊμαράκης όσο και ο κ. Παυλόπουλος διαψεύδουν κατηγορηματικά τον διάλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα