«Ή θα φύγεις από τη Λίβερπουλ με 60-70 εκ. ή θα πεθάνεις εκεί»

13:41 29/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του στη Λίβερπουλ αλλά ο Μίνο Ραϊόλα υπογράμμισε πως το πλάνο προβλέπει τη παραμονή του Ιταλού επιθετικού στο "Άνφιλντ" και αποκάλυψε τι είπε στον Μπαλοτέλι.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport ο γνωστός ατζέντης του Ιταλού επιθετικού τόνισε: "Το πλάνο είναι να συνεχίσει στο Άνφιλντ. Τον είδα τη Δευτέρα και του είπα... Έχεις τετραετές συμβόλαιο και δεν θα σε πάρω από εδώ. Ή θα φύγεις

από τη Λίβερπουλ με 60-70 εκ. και θα κερδίσω το στοίχημα μου, ή θα πεθάνεις εκεί... Ήταν η πρώτη φορά που μιλάω έτσι σε έναν παίκτη. Τον βλέπω ήρεμο, αλλαγμένο, διαφορετικό από ό,τι στη Μίλαν".
Για τη ψυχολογική κατάσταση του Μπαλοτέλι, ο Ραϊόλα δήλωσε: "Είναι απογοητευμένος και αυτός με τον εαυτό του. Περνάει μια δύσκολη περίοδο, που όμοια της δεν είχε. Στη Λίβερπουλ δεν έχει τους χώρους του. Αν δεν κάνεις τα πράγματα όπως θέλουν, μένεις έξω.
Ο κόσμος δεν τον ξέρει και η αλήθεια είναι πως ο Μάριο είναι ένα ανασφαλές αγόρι, και λόγω αυτού μπορεί μερικές φορές να κάνει χαζά πράγματα".
Ο Ραϊόλα μίλησε και για τη παρουσία του Μπαλοτέλι στη Μίλαν: "Η Μίλαν χρειαζόταν έναν ηγέτη. Δώστε την μπάλα στον Μάριο, αυτός θα σκοράρει και όλοι είναι χαρούμενοι. Αλλά δεν είναι ηγέτης και είναι λάθος να του ζητηθεί κάτι τέτοιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα