Η τεράστια Βασίλισσα και το μήνυμα του Τίγρη

10:15 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ μέσα στη Ρόδο έχει πρώτο θέμα η ΏΡΑ γράφοντας: "Με μάτζικ Χέρστον και δαίμονα Ουιλμπέκιν, η ΑΕΚ πέτευχε τεράστια νίκη. Χαρακτήρα ομάδας που αλλάζει επίπεδο είχε η Βασίλισσα που πήρε σπουδαίο διπλό και συνεχίζει ασταμάτητη για το στόχο της τετράδας".

SPORTDAY
Για την ΑΕΚ

που "ψάχνει" φορ στη Βραζιλία γράφει η εφημερίδα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εκτός από την περίπτωση του Λούκα θα ψάξει και λύση για τη γραμμή της επίθεσης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βραζιλία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Βραζιλία για να «τσεκάρει» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και για να προχωρήσει τις συζητήσεις με τον μεσοεπιθετικό της Κρισιούμα, Λούκα, ο οποίος απασχολεί έντονα την ΑΕΚ.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η SportDay, ο Μιλοβάνοβιτς θα ρίξει το βάρος και στην ανεύρεση ενός βασικού επιθετικού και ήδη έχει στα χέρια του κάποια υποψήφια ονόματα που έχουν προταθεί, τα οποία μάλιστα αποτελούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

LIVE SPORT
Για το μήνυμα που έστειλε ο Μελισσανίδη από τη γιορτή του club των Πατησίων γράφει η LS σχετικά με το γήπεδο. "Τα αδύνατα δυνατά για κορυφή και γήπεδο", είπε ο Τίγρης.

GOAL
Για το μπάσκετ γράφει με τη σειρά του το Goal: "Όνειρα 4άδας. Η Ένωση νίκησε 72-65 τον Κολοσσό και βλέπει ψηλά". Αναφορά φυσικά και στο μήνυμα του Μελισσανίδη για το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα