Η τεράστια ελληνική σημαία στο Απόλλων Λεμεσού-Τραμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ)

11:43 20/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Γ.Σ.Π. ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετώπισε την τουρκική Τραμπζονσπόρ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με την κυπριακή ομάδα να λυγίζει τελικά στο τέλος και να χάνει με 2-1 αλλά τους οπαδούς της να κερδίζουν τις εντυπώσεις όταν εμφάνισαν μια τεράστια ελληνική σημαία κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«H Eταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους

13.000 φίλους και υποστηρικτές της, όπως επίσης και τους λοιπούς συμπατριώτες μας οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης (19/09) βρέθηκαν στο Γ.Σ.Π για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.
Μια παρουσία η οποία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ιστορία του συλλόγου. Είμαστε διπλά υπερήφανοι, αφού τόσο οι εκδηλώσεις σας, όσο και η γενικότερη συμπεριφορά σας ήταν άψογη, όπως το επιτάσσει το κύρος και η ιστορία του συλλόγου μας.
Απολλωνίστα το παιχνίδι με την Τραπεζούντα ανήκει στο παρελθόν, και η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα με την Ομόνοια, όπου η δική σου παρουσία θα είναι καταλυτική ως προς την τελική έκβαση του αγώνα.
Η ομάδα τώρα είναι που χρειάζεται την δική σας ώθηση. Είμαστε σίγουροι ότι το βράδυ της Δευτέρας η δυτική εξέδρα του Τσιρείου θα σφύζει από τις δικές εκδηλώσεις....

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ...!».

Keywords
Τυχαία Θέματα