Η τελευταία… «μάχη»

19:06 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 2011 είναι έτοιμο να μας αποχαιρετίσει αλλά οι ομάδες της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 ετοιμάζονται για τις τελευταίες μάχες της χρονιάς, αφού αύριο ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός - ΕΑ Πατρών
Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει το 2011 διευρύνοντας το σερί των νικών του (μετρά έξι συνεχόμενες), αλλά η ΕΑΠ τα τελευταία χρόνια

αποτελεί κακό δαίμονα για τους ερυθρόλευκους καθώς μετρά τρεις νίκες τις τέσσερις τελευταίες σεζόν στο κλειστό του Ρέντη (ενώ πέρσι ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε εντός και εκτός τους νταμπλούχους).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΓΣ Λαμία
Ισόβαθμοι στην 5η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΓΣ Λαμία, που αναμετρώνται αύριο το βράδυ σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι της περιφέρειας.
Ο Εθνικός προέρχεται από δύο σερί ήττες στο τάι μπρέικ, ενώ η Λαμία πέρα από τη σπουδαία Ευρωπαϊκή της πρόκριση που πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα, μετρά και 4 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του Εθνικού όπου έχασε μόνο στην παρθενική της εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία.
«Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να κλείσουμε το 2011 με μια νίκη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Φέτος έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο διεθνής ακραίος των γηπεδούχων Ανέστης Δαλακούρας.
Ο Εθνικός δεν έχει προβλήματα σε αντίθεση με την Λαμία, όπου ο Πέταρ Τσούροβιτς ναι μεν ακολούθησε την αποστολή, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.
«Ο Εθνικός και φέτος είναι πολύ καλός, με πολύ δυνατή έδρα και σίγουρα θα είναι ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Η παράδοση δεν παίζει κανένα ρόλο αφού κάθε χρόνο οι ομάδες παρουσιάζονται με διαφορετικό πρόσωπο», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός
Οι δύο νεοφώτιστοι στη Volleyleague αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι που πέρα από ντέρμπι της περιφέρειας είναι και ντέρμπι κορυφής καθώς αναμετρώνται ο 4ος της βαθμολογίας Φοίνικας με την 3ο Παμβοχαϊκό, αν και οι δύο προπονητές των ομάδων έδειξαν να μην ασχολούνται και τόσο πολύ με τον βαθμολογικό πίνακα.
«Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και δεδομένου ότι ακόμη δεν έχει κλείσει ο πρώτος γύρος κι έχουμε μπροστά μας και τα πλέι οφ είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ντέρμπι κορυφής. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο στόχος παραμένει ίδιος και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Νίκος Νεόφυτος ο οποίος την τελευταία στιγμή θα μάθει αν μπορεί να υπολογίζει τον Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς (οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του), ενώ εκτός θα είναι κι ο ανέτοιμος Ζένια Γκόρτσανιουκ.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και στον Παμβοχαϊκό με τον Λούκας Σζάρεκ να μην ακολουθεί την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
«Δεν μας αγχώνει το γεγονός ότι παίζει ο 3ος με τον 4ο και δεν το βλέπουμε έτσι το παιχνίδι. Εμείς δεν είμαστε το φαβορί, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς για την εξέλιξη της ομάδας και το μόνο που με απα
Keywords
Τυχαία Θέματα