Η συνάντηση κορυφής, οι δηλώσεις Μαύρου και ο ''Λεό''

09:52 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η ιστορία με την πώληση του Λεονάρντο παίρνει διαφορετική τροπή μετά τις αποκλειστικές δηλώσεις του Θωμά Μαύρου χθες στο aek365, όταν και ο Θωμά εξήγησε πως δεν πουλιέται ο βραζιλιάνος εκτός κι αν έρθει μία τεράστια προσφορά. Η εφημερίδα "πατάει" στα δεδομένα και έχει σχετικό τίτλο: "Μύλος με Λεονάρντο", εξηγώντας: "Τη στιγμή που ο Θωμάς Μαύρος ξεκαθαρίζει δημόσια πως ο Λεονάρντο δεν πρόκειται να φύγει από την ΑΕΚ

παρά μόνο αν η ομάδα πέσει στη Δ' Εθνική και λάβει ένα υπέρογκο ποσό για την παραχώρησή του, φαίνεται πως ο παίκτης έχει διαφορετική γνώμη.

Το «Goal» σας ενημέρωσε ήδη από προχθές για τις τάσεις φυγής του Βραζιλιάνου και τις σκέψεις του να αποχωρήσει από την Ενωση ακόμα και αν χρειαστεί να καταθέσει προσφυγή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται για το λόγο αυτόν να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα ο εκπρόσωπός του προκειμένου να ασκήσει ακόμα πιο έντονες πιέσεις στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» για να καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του πελάτη του.
Προς επιβεβαίωση της απόφασης του Βραζιλιάνου έρχεται και το γεγονός πως, όπως αναφέρει στο περιβάλλον του, έχει στα χέρια του προτάσεις και από άλλους συλλόγους (όχι μόνο την Νταεγού αλλά και άλλη ομάδα της Κορέας, όπως και από τη Ζυρίχη) και δεν πρόκειται να περιμένει πότε θα αποφασίσει η ΑΕΚ να τον παραχωρήσει, με δεδομένο πως τα πρόσωπα στη διοίκηση της ομάδας αλλάζουν συνέχεια, με τον ίδιο να καλείται να προτάξει το μέλλον της οικογένειάς του και του ίδιου.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» θα καταθέσει σήμερα νέα αντιπρόταση στους Κορεάτες, ενώ βρίσκεται και σε αναζήτηση ρευστού προκειμένου να πληρώσει τον Λεονάρντο και να προλάβει έτσι τις όποιες σκέψεις για προσφυγή.

Οπως και να έχει πάντως, γίνεται αντιληπτό πως στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ευελπιστούν σε αίσιο τέλος, παρ' όλο που γνωρίζουν πως δεν είναι στο χέρι τους να προκαθορίσουν τι μέλλει γενέσθαι".
Στα μεταγραφικά, έπειτα και τη χθεσινή σύσκεψη σημειώνεται: "Παρ' όλο που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η ΑΕΚ θα μπορέσει να εξασφαλίσει ενημερότητα και άρα να μπορέσει να προχωρήσει στις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ της, οι «κιτρινόμαυροι» καταστρώνουν τα αγωνιστικά τους πλάνα με την ελπίδα πως όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Για τον λόγο αυτό χθες το βράδυ οι Θωμάς Μαύρος, Βασίλης Τσιάρτας και Βαγγέλης Βλάχος συναντήθηκαν στο μαγαζί του πρώτου για να συζητήσουν για τους αγωνιστικούς και μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου. Οι τρεις άνδρες εξέτασαν εκ νέου τα δεδομένα και συμφώνησαν στους βασικούς στόχους για την «κιτρινόμαυρη» ενίσχυση που δεν είναι άλλοι από τους Βαγγέλη Μόρα και Βαγγέλη Μάντζιο, ενώ αναφέρθηκαν και στις εναλλακτικές επιλογές που θα μπορούσε να έχει ο σύλλογος. Ο Βλάχος εξήγησε πως θα αποτελούσε σημαντική απώλεια και η φυγή του Λεονάρντο, με τον Μαύρο να σημειώνει πως ο παίκτης θα παραμείνει στον σύλλογο, ενώ αναφέρθηκαν και στο ξεκίνημα που πρέπει να κάνει η ομάδα με την έναρξη του πρωτ

Keywords
Τυχαία Θέματα