Η συγκλονιστική ιστορία οπαδού της Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

08:06 6/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Άντι Γκραντ είναι φανατικός υποστηρικτής της Λίβερπουλ και το 2009, στη διάρκεια της θητείας του στο Βασιλικό Ναυτικό της Αγγλίας, πάτησε μια νάρκη ενώ βρισκόταν σε περιπολία στο Σανγκίν του Αφγανιστάν.
Δυο χρόνια αργότερα πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του δεξιού του ποδιού, από το γόνατο και κάτω.
Στο συγκεκριμένο πόδι, ο Γκραντ είχε "χτυπήσει" τατουάζ την αγαπημένη φράση όλων στη Λίβερπουλ, το "You'll Never Walk Alone", αλλά ο χειρούργος τον ενημέρωσε πως κατά την

επέμβαση αφαίρεσης χάθηκε ένα μέρος του τατουάζ και συγκεκριμένα το "Alone".
Αν και το περιστατικό προκαλεί ανατριχίλα, ο Γκραντ το αντιμετώπισε με χιούμορ αφήνοντας το τατουάζ ως έχει, "You'll Never Walk", δηλαδή "Δεν θα περπατήσεις ξανά".
Ο 26χρονος φίλος της Λίβερπουλ όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά πρόσθεσε τεχνητό πόδι και άρχισε να παίρνει μέρος σε αγώνες δρόμου κατακτώντας χρυσά μετάλλια και τώρα σχεδιάζει να αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Όπως λέει ο Γκραντ: "Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι το τατουάζ λέει πως δεν θα περπατήσω ποτέ από τη στιγμή που τρέχω 10 χιλιόμετρα σε 40 λεπτά. Αυτή τη στιγμή απέχω δυο λεπτά από το ρεκόρ στη συγκεκριμένη απόσταση. Είναι παράξενο και εγώ γελάω με αυτό. Έπρεπε όμως να δω τη θετική πλευρά".
Δυο ημερομηνίες έχουν σημαδέψει τη ζωή του Άντι Γκραντ, η 3η Φεβρουαρίου 2009 όταν πάτησε τη νάρκη και η 25η Νοεμβρίου 2011 όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση με τον φίλο της Λίβερπουλ να γιορτάζει αυτές τις ημέρες σημειώνοντας πως "είμαι πολύ υπερήφανος για τα κατορθώματα μου και επιθυμώ να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους ότι μπορούν να πετύχουν παρά τις αντιξοότητες. Δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συνέβη, όμως μπορώ να κάνω το καλύτερο δυνατό σε μια κακή κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα