Η στιγμή του Βιντιάδη, των mail και του Kανελλόπουλου

09:54 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η ανακοίνωση του Τάκη Κανελλόπουλου είναι για την εφημερίδα το κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, γράφοντας: "Οι αλήθειες του... Τιτάνα. Επανεμφάνιση Κανελλόπουλου με διακήρυξη... 7.909 λέξεων στην οποία μιλάει για το παρελθόν της ΑΕΚ και δηλώνει "παρών" σε οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια συμμετοχικής διαδικασίας. Χαρακτηρίζει τον Ντέμη ως μοναδική ελπίδα, τα χώνει σε Μπάγεβιτς, Μανωλά, Μελισσανίδη, Αδαμίδη και για όσα έγιναν μετά το 2008". Επιπλέον,

σημειώνεται ότι "νέα παρτίδα email στη δημοσιότητα ανάμεσα σε Κιντή - Αδαμίδη και Πουλάκο για τα 5.6 εκατ. ευρώ της Empire".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η ανακοίνωση Βιντιάδη που αναμένεται αποτελεί για την εφημερίδα κεντρικό θέμα: "Αυτή τη φορά όμως δεν θα αρκεί να είναι απλώς αισιόδοξη, αλλά θα πρέπει να είναι ουσιαστική και δεσμευτική. Θα πρέπει να τονιστούν τρία σημεία κλειδιά: 1) Ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ αφενός για να λάβει την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και αφετέρου για να προχωρήσει η ομάδα στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.2) Ακριβής προσδιορισμός του χρόνου και του τρόπου που θα μπει στην ΠΑΕ. 3) Ξεκάθαρη τοποθέτηση για το αν υπάρχει πρόβλημα και ποια είναι τα επόμενα που συναντά".
Για τα μεταγραφικά η ΩΡΑ γράφει για τον "κλεισμένο" Καραλή και τους Κλωναρίδη, Μπαργκάν που παραμένουν μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ".
Σχετικά με την ανακοίνωση του Κανελλόπουλου, η εφημερίδα γράφει: "Γελάει ο κόσμος με τα παιδιά των... κολεγίων. Ρεσιτάλ εμπάθειας από τον Κανελλόπουλο. Τα βάζει με αυτούς που πλήρωσαν (Παππά - Νοτιά) για να διοικεί αυτός την ΑΕΚ και με τον Μελισσανίδη που έπρεπε να πληρώσει 70 εκατ. ευρώ γι' αυτό που είχε πάρει ο Κανελλόπουλος... τζάμπα".

SPORTDAY

Βιντιάδης συνέχεια και στη SportDay η οποία τονίζει: "Ο Βιντιάδης ετοιμάζει διάγγελμα. Επιτέλους ανοίγει τα χαρτιά του και στην ΠΑΕ αισιοδοξούν". Στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Περιθώρια για νέες καθυστερήσεις δεν υπάρχουν. Η ΑΕΚ είναι τελευταία στη βαθμολογία, έχει ανάγκη από ενίσχυση και χρήματα για να καλύψει τις πολλές τρύπες που υπάρχουν. Ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει αντιληφθεί πως πρέπει να απευθυνθεί στον κόσμο που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, προκειμένου να σταματήσει η αβεβαιότητα και να τους καθησυχάσει. Αυτό θα το πράξει μέχρι το Σάββατο, μετά και τη νέα επαφή που θα έχει με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο τελευταίος πιέζει προκειμένου να γίνει από τον νεαρό εφοπλιστή μία ταμειακή διευκόλυνση ύψους 250.000 ευρώ, προκειμένου αρχικά να εξασφαλιστεί φορολογική κι ασφαλιστική ενημερότητα (απαιτούνται 150.000 ευρώ) για να μπορούν να εκδοθούν δελτία στους νεοαποκτηθέντες παίκτες κι εν συνεχεία θα μπορεί να βγει ο Ιανουάριος. Γιατί σε τέτοιο σημείο έχει φτάσει πλέον η ΠΑΕ, να βγάζει μετά βίας τις υποχρεώσεις του μήνα, δίχως ασφαλώς να μπορεί να καλύψει χρέη του παρελθόντος. Στις τάξεις της διοίκησης αισιοδοξούν πως ο Δημήτρης Βιντιάδης θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα για ταμειακή διευκόλυνση, σε ένδειξη καλών προθέσεων και απέναντι στον κόσμο που περιμένει υπομονετικά από το Σεπτέμβριο λίγο «φως».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη θα είναι σε θετική κατεύθυνση. Θα εξηγεί την πορεία των επαφών του για τη συγκέντρωση των κεφαλαίων που απαιτούνται για να μπει στην ΠΑΕ (λέγεται πως του έλειπαν γύρω στα 4 εκατ. ευρώ), αλλά και τις δυσκολίες που συναντά και αφορούν κυρίως στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ρυθμιστεί το χρέος της ΑΕΚ προς το Δημόσιο. Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα ορίσει σαφές χρονοδιάγραμμα για την είσοδό του στην ομάδα ή όχι".


LIVE SPORT

Η νέα αλληλογραφία Κιντή - Αδαμίδη και Πουλάκου αποτελεί για την εφημερίδα βασικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Τι σόι έλεγχο (δεν) έκανε ο Βιντιάδης;" είναι το ερώτημα Κιντή και η LS το τονίζει προσθέτοντας ένας ακόμα ερώτημα προς τον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Σταύρο, που πήγαν τα 4 εκατ. ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα