Η σοκαριστική αποκάλυψη του Μπλαστσικόφσκι

15:33 16/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τον προσεχή Μάιο θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Γιακούμπ Μπλαστσικόφσκι στην οποία αποκαλύπτει μια τραγική ιστορία με τον ίδιο να γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας του από τον ίδιο τον πατέρα του όταν ήταν δέκα χρονών.
Σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο Γερμανός μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ δήλωσε: "Στην αυτοβιογραφία μου θα αναφέρω όλα όσα συνέβησαν. Δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλάω για το θέμα αυτό. Είναι κάτι που, όμως, δεν θα ξεχάσω ποτέ. Και δεν θέλω

να το ξεχάσω διότι είναι κομμάτι μου".
Στη συνέχεια, ο Μπλαστσικόφσκι δήλωσε: "Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει πολλές άσχημες καταστάσεις. Μπορεί στην αρχή να απογοητευόμουν, αλλά στο τέλος έβγαινα πιο δυνατός. Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό που μου συνέβη, για αυτό το λόγο αισθάνομαι πως τίποτα στη ζωή δεν μπορεί να μου κάνει κακό".
Σημειώνεται πως ο πατέρας του Μπλαστσικόφσκι καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλακή και ο ίδιος με τον αδερφό του μεγάλωσαν σε σπίτι συγγενών τους. Κανένας από τους δυο δεν έχει επαφή με τον πατέρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα