Η σκυτάλη στο Μετς

16:20 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στο κλειστό γήπεδο του Μετς την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ώρα 10πμ θα πραγματοποιηθεί «Γιορτή χάντμπολ» με την πρωτοβουλία του ΑΟ Αετός Αθηνών και με την συμπαράσταση της ΟΧΕ.

Σε αυτή θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από δημοτικά σχολεία (τρίτη-έκτη) της περιοχής του Παγκρατίου και του Νέου Κόσμου. Τα παιδιά θα παίξουν χάντμπολ σε 2 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα ενώ στο τέλος

θα δοθούν διπλώματα και θα βραβευτεί το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή».

Ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου παίκτης του χάντμπολ επί μια 25ετία κι υπεύθυνος του σωματείου ΑΟ Αθηνών, δήλωσε : «Στον Αετό ξεκινάμε μια σοβαρή προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε τμήματα υποδομής. Μας βοηθάνε άτομα που γνωρίζουν και αγαπούν το χάντμπολ με επικεφαλής τον πρώην αναπτυξιακό Κώστα Κότσιρα. Για να έχει μέλλον ο σύλλογος πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχουν στο Δήμο Αθηναίων μόνο 2 ανοιχτά γήπεδα χάντμπολ το ένα στη Λαμπρινή και το άλλο πίσω πίσω από το Ιντερκοντινένταλ, σε αυτό το δεύτερο θα γίνονται οι προπονήσεις των μικρών ηλικιών με γυμναστή τον Ρήγα Μακρή. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο μέλημα για το χάντμπολ είναι η ανάπτυξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα